ggz amsterdam


93 GGZ-instellingen in Amsterdam.
ADHDcentraal, vestiging Amsterdam. Dokter Bosman, Kinderen en Jeugd en Volwassenen Amsterdam. NPI, Specialist in Persoonlijkheidsproblematiek. NPI, locatie: Domselaerstraat. Arkin BasisGGz, Polikliniek Ganzenhoef. Arkin BasisGGz, locatie: Spaarndammerstraat. Arkin Jeugd Gezin, locatie: Baarsjesweg. Mentrum, locatie: Domselaerstraat. Arkin BasisGGz, locatie: Schonerwoerdstraat. Leven Zorg GGZ.
Gespecialiseerde GGZ Psychologen Groepspraktijk Amsterdam.
Binnen onze praktijk wordt behandeling binnen de Gespecialiseerde GGZ geboden door een psychotherapeut. Een psychotherapeut behandelt problemen die door de cliënt en/of zijn of haar omgeving als ernstig ervaren worden. Het betreft problemen of stoornissen die langere tijd bestaan, complex van aard zijn en specialistische behandeling vragen. De duur van psychotherapie varieert doorgaans tussen de 6 maanden en een aantal jaar. De effectiviteit van psychotherapie is groot en blijkt bijvoorbeeld vergelijkbaar met die van een by-pass operatie effect size 8. Ondanks de huidige nadruk op richtlijnen en methodieken, blijkt uit onderzoek echter dat verreweg het grootste deel van dat goede effect gelegen is in de therapeutische relatie. Ook het aantal drop-outs blijkt gerelateerd aan de samenwerkingsrelatie tussen de psychotherapeut en de cliënt. Onze psychotherapeuten hebben zich dan ook niet gespecialiseerd in één bepaalde behandelmethodiek, maar kunnen zich door een brede opleiding flexibel afstemmen op de verschillende cliënten die zij voor zich krijgen en de nadruk leggen op het ontwikkelen en behouden van een kwalitatief goede therapeutische relatie. 2014 Psychologen Groepspraktijk Amsterdam.
BRight GGZ Welkom bij BRight GGZ Jeugd en Gezin Amsterdam.
Welkom bij BRight GGZ Jeugd en Gezin Amsterdam. Iedereen heeft wel eens problemen. Het liefst lossen we zelf onze eigen problemen op, dat lukt ook vaak. Maar soms zijn de problemen hardnekkig of gebeurt er iets ingrijpends waardoor we psychische klachten krijgen.
Netwerk Jeugd GGZ SIGRA.
Acht instellingen voor Jeugd GGZ in Groot Amsterdam en vertegenwoordigers van de Regionale Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen Psychotherapeuten Amsterdam RVVP zijn verenigd in het Netwerk Jeugd GGZ. Dit netwerk komt jaarlijks vijf keer bijeen om elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, voor gezamenlijke visievorming en gezamenlijke uitvoering van projecten en acties, die ten goede komen aan de zorg voor kinderen en jeugdigen met psychiatrische problematiek.
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Werken bij Arkin.
Het betreft zowel mensen die door huisartsen worden aangemeld als mensen die als gevolg van hun psychische aandoening de openbare orde verstoren en naar de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam worden begeleid door de politie. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is onderdeel van Arkin en een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest.
Geestelijke Gezondheidszorg vacatures, werk in Amsterdam Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor GGz Centraal Vacatures in Almere. Lees meer over werken bij Ggz Centraal. Recruiter Zorg Professionals. GGZ inGeest 5 reviews Amsterdam 2.030 3.367 per maand Deeltijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Werken bij GGZ inGeest.
GGZ Groep Amsterdam rTMS Expertise Centrum.
GGZ Groep Amsterdam. GGZ Groep Amsterdam. GGZ Groep Amsterdam. Jan Evertsenstraat 765 De Huygens. 1061 XZ, Amsterdam. Klik op Plan mijn route knop om uw route naar onze vestiging te plannen. De bushalte is voor de deur. Bus 64 ontsluit de hele buurt en bus 18 rijdt naar station Sloterdijk.
Evangelische ambulante GGZ GGz geestelijke Eliagg.
Specialiteit: Angststoornissen, trauma, EMDR Eveline Louwerse werkt sinds 2007 als psychologe in de geestelijke gezondheidszorg. Ze heeft specifieke ervaring in het werken met angststoornissen o.a. sociale angst, paniekklachten, fobieën en trauma. Waar wij werkzaam zijn. Almere Telefoon: 036-5361040 Meer informatie. Amersfoort Telefoon: 06 83900476 Meer informatie. Amsterdam Telefoon: 020-6190923 Meer informatie.
GGZ-Brandaris SPE-Amsterdam. path-2.
Om dit voor elkaar te krijgen werkt GGZ Brandaris veel samen met andere vluchtelingen zelforganisaties en reguliere zorginstellingen om de psychische problematiek van vluchtelingen bespreekbaar te maken en onder aandacht te brengen. Posttraumatische stress stoornissen Wat is een trauma? Wat zij de kenmerken? Stress: Wat is stress? Hoe voorkom je dit en wat kun je aan stress doen? Depressie: Wat is een depressie? Welke symptomen wijzen op een mogelijke depressie? Hoe kan ik worden geholpen? Psychosomatische klachten: Wat zijn dat? En hoe zorg ik dat ik in balans blijf? Andere vragen rondom alcoholmisbruik, relatieproblemen, geweld in het gezin, kindermisbruik, angst, passiviteit, suïcidaal gedrag, etc. komen ook aan de orde. Contactpersoon: Tofaha Elias. Amsterdam 1053 XX NH NL Plan je route.

Contacteer ons

van der maarel
kinderpsycholoog amsterdam
ggz amsterdam
nvpp
eerstelijn amsterdam
integratieve psychotherapie
psychotherapiepraktijk
opleiding gestalttherapie
goede psychiater amsterdam
rino amsterdam
academie voor psychodynamica
psycholoog coach amsterdam