goede psychiater amsterdam


Astrid Bakker, psychiater/psychotherapeut ggz Amsterdam.
u kunt in mijn praktijk terecht voor oa. Ik ben als psychiater/psychotherapeut gevestigd in Amsterdam Oost in de Domselaerstraat 20, 1093 MA te Amsterdam. Als u mij een sms stuurt met een verzoek om contact dan zal ik u laten weten wanneer telefonisch contact mogelijk is.
Kinderpsychiater Amsterdam Toegankelijk Invivo Kids.
Jantina de Jong. Wilt u graag de hulp inschakelen van een goede kinderpsychiater in Amsterdam? Invivo Kids staat voor u klaar. Wij zijn een erg laagdrempelig diagnostiek en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer, gedrags en sociaal-emotionele problemen.
J. Goedhart, psychiater Praktijk voor jeugd en volwassenen.
Ik ben opgeleid tot arts in het AMC in Amsterdam. Daarna ben ik opgeleid tot psychiater voor volwassenen bij Dimence in Deventer. Tot slot heb ik de opleiding tot kinder en jeugdpsychiater gedaan bij De Bascule in Amsterdam. Ik maakt graag muziek, loop geregeld hard en doe aan yoga en meditatie. In mijn werkwijze sta ik voor een individuele benadering met en brede blik. Elk mens is te verschillend is om te vangen in een psychiatrische diagnose. Daarnaast is er en heb ik veel kritiek op het huidige psychiatrische diagnostisch systeem. Diagnostiek is dan ook niet niet het stellen van een diagnose is, maar samen met u zoeken naar een breder begrip van uw probleem, met een unieke benadering hiervoor. Psychiatrische richtlijnen en protocollen zijn belangrijk voor de theorie maar in de praktijk niet voldoende als deze niet op u als individu toegespitst kunnen worden. Daarnaast denk ik dat een goede behandelrelatie, wederzijds vertrouwen en inzet de bouwstenen zijn voor een succesvolle behandeling.
Arkin geestelijke gezondheidszorg GGZ Amsterdam.
Opleiding tot Psychiater. De opleiding tot psychiater bij Arkin is breed van opzet en geeft gestalte aan de rol van Arkin als gespecialiseerde GGZ instelling voor psychiatrie en verslavingszorg in Amsterdam. In de opleiding is veel aandacht voor de contextuele invloed op de manifestatie van psychopathologie, de spoedeisende psychiatrie en het psychotherapeutisch perspectief op de psychiatrie.
Algemene informatie Academisch Medisch Centrum.
De afdeling psychiatrie van het AMC heeft een richtinggevende en leidende rol in de psychiatrische zorgverlening. De afdeling bestaat uit een polikliniek, een Medium Care dagbehandeling en een kliniek. De kliniek bestaat uit een Psychiatrisch medische unit PMU, een High Care kliniek en een Medium Care kliniek. Angststoornissen Stemmingsstoornissen Vroege Psychose Acute Stoornissen. Wat kunt u bij ons verwachten? Lees ons kwaliteitsstatuut. kwaliteitsstatuut 711 kB. Of bekijk de versie zoals aangeleverd aan Zorginstuut Nederland. 1100 DD Amsterdam.
Ze hebben me zijn dood in de schoenen geschoven NRC.
61 werd psychiater, terwijl het in zijn eigen hoofd een chaos was. Toen een pati├źnt overleed, moest hij zijn praktijk sluiten. Wat me heeft genekt, is mijn gebrek aan besef hoe het systeem werkt. 22 februari 2016. Simon Boerboom, ex-psychiater: Vanochtend wilde ik om tien uur de deur uitgaan, ruim op tijd voor onze afspraak. Kon ik het T-shirt dat ik wilde aantrekken nergens vinden. Mijn medicijnen ook nergens vinden. Zoeken, zoeken, zoeken. Ik om kwart over tien de deur uit. Heb ik mijn telefoon niet bij me. En geen geld. De etiquette schrijft voor dat jij onze lunch betaalt, maar je weet maar nooit, dus ik naar een automaat. Stap ik in de tram, heb ik de verkeerde ov-chipkaart bij me. NRC interviewt op deze plek elke maandag mensen met een bijzonder verhaal. Simon Boerboom Amsterdam, 1954 studeerde geneeskunde in Amsterdam.
J. Goedhart, psychiater Praktijk voor jeugd en volwassenen.
Welkom op de website van mijn vrijgevestigde psychiatrische praktijk. Mijn naam is Joris Goedhart, psychiater en kinder en jeugdpsychiater. Ik heb sinds 2012 een vrijgevestigde praktijk op de Hoogte Kadijk 74, in Amsterdam-centrum vlak bij het Centraal Station en het Scheepvaartmuseum.
Hans Sanders Psychiater PAC Psychotherapie Amsterdam Centrum.
Daarna werkte ik als psychiater in verschillende behandel en managementfuncties bij een GGZ instelling in het centrum van Amsterdam. Ik deed daar ruim ervaring op in de sociale psychiatrie en bekwaamde me als individueel en groepspsychotherapeut. Sinds 2000 ben ik zelfstandig gevestigd voor individuele psychiatrie en psychotherapie binnen het samenwerkingsverband Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC.
Eerste afspraak Psychiatrie en Medische Psychologie Afdelingen OLVG Amsterdam.
Oncologisch Centrum Amsterdam. Plastische, reconstructieve en handchirurgie. Psychiatrie en Medische Psychologie. Spoedeisende Hulp SEH. Onze specialisten en overige behandelaars. Psychiatrie en Medische Psychologie. Psychische en lichamelijke zorg geïntegreerd. Polikliniek Psychiatrie en Medische Psychologie. 020 599 30 43. ma t/m vrij 8.30 tot 17.00 uur. Medisch Psychiatrische Unit MPU. U kunt door uw huisarts of medisch specialist worden verwezen naar de polikliniek Psychiatrie en Medische Psychiatrie van het OLVG. Uw eerste afspraak is een intakegesprek. Vooraf ontvangt u een vragenlijst ter voorbereiding op het gesprek. Afhankelijk van het soort klachten of de vraag die u heeft wordt een intakegesprek met psycholoog, psychiater in opleiding, psychiater of consultatief psychiatrisch verpleegkundige CPV gepland.

Contacteer ons

van der maarel
kinderpsycholoog amsterdam
ggz amsterdam
nvpp
eerstelijn amsterdam
integratieve psychotherapie
psychotherapiepraktijk
opleiding gestalttherapie
goede psychiater amsterdam
rino amsterdam
academie voor psychodynamica
psycholoog coach amsterdam