goede psychiater amsterdam


Psychiatrie Psydok bij Medisch Kwartier de Oude Houthaven in Amsterdam.
Op de locatie Van Diemenstraat zijn twee van de psychiaters van psychiatrische praktijk Psydok gevestigd. Dhr Zeynel Erkut en Mw Vlasta Rohak werken als vrijgevestigd psychiater in Amsterdam Centrum en West. Zij bieden diagnostiek en behandeling van brede psychiatrische problematiek aan kinderen, jeugdigen en volwassenen. Een psychiater is opgeleid tot arts en heeft daarna een vervolgopleiding tot psychiater afgerond. In grote lijnen combineert de opleiding medische kennis met een werkwijze met verschillende psychotherapeutische invalshoeken. Een psychiater is bevoegd om medicatie voor te schrijven en ook psychotherapeutisch te behandelen. Klik hier voor meer informatie over psydok. Maandag t/m Vrijdag. Meer over de app. 01/01/2017 / door Nienke Esselink Gelukkig Nieuw Jaar. 14/10/2016 / door admin Griepvaccinatie 2016. 14/10/2016 / door admin Nieuwe website online! 14/10/2016 / door Jasper2 Niet verschenen op afspraak. 18/01/2016 / door admin Opmerkingen. 13/07/2015 / door admin Onze genomineerde webapplicatie. 1532: 27 Jul 16. Prettig geholpen door arts en zeer vriendelijke assistentes. Goede sfeer, mooie locatie en er wordt echt tijd genomen.
Hans Sanders Psychiater PAC Psychotherapie Amsterdam Centrum.
Daarna werkte ik als psychiater in verschillende behandel en managementfuncties bij een GGZ instelling in het centrum van Amsterdam. Ik deed daar ruim ervaring op in de sociale psychiatrie en bekwaamde me als individueel en groepspsychotherapeut. Sinds 2000 ben ik zelfstandig gevestigd voor individuele psychiatrie en psychotherapie binnen het samenwerkingsverband Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC.
Kinderpsychiater Amsterdam Toegankelijk Invivo Kids.
Jantina de Jong. Wilt u graag de hulp inschakelen van een goede kinderpsychiater in Amsterdam? Invivo Kids staat voor u klaar. Wij zijn een erg laagdrempelig diagnostiek en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer, gedrags en sociaal-emotionele problemen.
Fides Amsterdam Praktijk voor psychiatrie.
Sophie Vreeburg, psychiater Als psychiater bied ik na een uitgebreide en zorgvuldige intake graag een persoonlijk behandeladvies volgens de laatste wetenschappelijke richtlijnen, waarbij jij de regie houdt. Ik geef met name psychotherapie, zo. Wat doen wij? Fides Amsterdam biedt psychologische en psychiatrische behandelingen en trainingen aan voor mensen met psychische klachten. Wij zijn Fides Amsterdam begonnen in de overtuiging en met het geloof dat psychische zorg in Amsterdam beter moet en. Wij hebben momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen, mogelijk dat je een andere vrijgevestigde behandelaar kan vinden via bijvoorbeeld: www.vvpaoao.nl. Of je kan over 1-2 maanden de website weer bezoeken voor actuele informatie. Wij zijn gedreven psychiaters die kwalitatief goede behandelingen bieden waarbij jij de regie hebt.
Arkin geestelijke gezondheidszorg GGZ Amsterdam.
Hans Nusselder, psychiater. Bijdragen aan de leefbaarheid van de stad. Jan Willem Krijgsman, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Zo lang mogelijk thuis behandelen. Cherish Abdoelgafoer, psycholoog. Arkin is geworteld in Amsterdam en draagt met specialistische ggz-kennis en expertise actief bij aan het oplossen van grootstedelijke problemen. Daarom hebben wij een sterke positie in stedelijke ketens en werken wij in en vanuit de wijken intensief samen met de gemeente, de GGD, politie, woningcorporaties en andere organisaties. Samen Sterk in de Stad. Arkin biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg in de context van de grote stad. Dat doen we door het vakmanschap van onze medewerkers te verbinden met het perspectief van de cliënten die bij de verschillende onderdelen van Arkin behandeld worden. Ons doel is om de cliënten te helpen de regie op hun leven vorm te geven en waar nodig weer te herwinnen Lees meer. Missie en Kernwaarden. Arkin is één van de grootste GGz-instellingen in Nederland. Bij onderdelen zoals Jellinek, Mentrum, Inforsa en PuntP kunnen cliënten terecht voor preventie, behandeling, rehabilitatie en reïntegratie en zorg bij psychiatrische en ernstige psychische problemen, met verslavingsproblemen en/of daaraan gerelateerde risicovolle levensstijlen. Arkin verbindt vakmanschap met cliëntperspectief, zodat alle cliënten verzekerd zijn van passende, kwalitatief goede zorg.
Algemene informatie Academisch Medisch Centrum.
De afdeling psychiatrie van het AMC heeft een richtinggevende en leidende rol in de psychiatrische zorgverlening. De afdeling bestaat uit een polikliniek, een Medium Care dagbehandeling en een kliniek. De kliniek bestaat uit een Psychiatrisch medische unit PMU, een High Care kliniek en een Medium Care kliniek. Angststoornissen Stemmingsstoornissen Vroege Psychose Acute Stoornissen. Wat kunt u bij ons verwachten? Lees ons kwaliteitsstatuut. kwaliteitsstatuut 711 kB. Of bekijk de versie zoals aangeleverd aan Zorginstuut Nederland. 1100 DD Amsterdam.
Ze hebben me zijn dood in de schoenen geschoven NRC.
61 werd psychiater, terwijl het in zijn eigen hoofd een chaos was. Toen een patiënt overleed, moest hij zijn praktijk sluiten. Wat me heeft genekt, is mijn gebrek aan besef hoe het systeem werkt. 22 februari 2016. Simon Boerboom, ex-psychiater: Vanochtend wilde ik om tien uur de deur uitgaan, ruim op tijd voor onze afspraak. Kon ik het T-shirt dat ik wilde aantrekken nergens vinden. Mijn medicijnen ook nergens vinden. Zoeken, zoeken, zoeken. Ik om kwart over tien de deur uit. Heb ik mijn telefoon niet bij me. En geen geld. De etiquette schrijft voor dat jij onze lunch betaalt, maar je weet maar nooit, dus ik naar een automaat. Stap ik in de tram, heb ik de verkeerde ov-chipkaart bij me. NRC interviewt op deze plek elke maandag mensen met een bijzonder verhaal. Simon Boerboom Amsterdam, 1954 studeerde geneeskunde in Amsterdam.
J. Goedhart, psychiater Praktijk voor jeugd en volwassenen.
Welkom op de website van mijn vrijgevestigde psychiatrische praktijk. Mijn naam is Joris Goedhart, psychiater en kinder en jeugdpsychiater. Ik heb sinds 2012 een vrijgevestigde praktijk op de Hoogte Kadijk 74, in Amsterdam-centrum vlak bij het Centraal Station en het Scheepvaartmuseum.
Psychiater Post.
Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar 7085De Amersfoortse Verzekeringen 9018 Ditzo Zorgverzekeringen 3336 BeterDichtbij 3339 ONVZ Zorgverzekeraar 0441 VvAA Zorgverzerzekeraar 0408 PNOzorg 3331 HollandZorg 7032 Salland verzekeringen 7032 Energiek 7032 Aevitae ASR Ziektekosten 3328 IAK Volmacht ASR Ziektekosten 8973 Caresco ASR Ziektekosten 8959.

Contacteer ons

van der maarel
kinderpsycholoog amsterdam
ggz amsterdam
nvpp
eerstelijn amsterdam
integratieve psychotherapie
psychotherapiepraktijk
opleiding gestalttherapie
goede psychiater amsterdam
rino amsterdam
academie voor psychodynamica
psycholoog coach amsterdam