opleiding gestalttherapie


Gestalttherapie P. Staal, huisarts en antroposofisch arts huisarts Tilburg.
Gestalttherapie geeft je de mogelijkheid om je gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. Als het op een terrein van je leven beter gaat, kun je daaruit de levenslust putten om op andere terreinen aan verbetering te werken. Je kunt beter je eigen verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken die bij je passen. Vergoeding via de aanvullende verzekering van de meeste ziektekostenverzekeraars. Voor informatie of het maken van een afspraak kun je bellen: 06 45263852 of mailen: careandcoaching@live.nl. Meer info is te vinden op zijn website. Gerard Berkelaar 1955 werkt op de donderdagavond als gestalttherapeut met echtparen, individueel en gezinnen. Voor iedereen met psychosociale problemen in samengestelde gezinnen; werk; burn-out; stress; verlies; te weinig zelfvertrouwen; twijfel aan jezelf, in je relatie of in je gezin, enz. Hij is gehuwd met Desirée en heeft twee volwassen stiefkinderen en meerdere kleinkinderen. Opleidingen: maatschappelijk werk en dienstverlening en de opleiding tot gestalttherapeut.
Enthousiasme over gestalttherapie.
Enthousiast over Gestalttherapie! Mijn enthousiasme voor gestalttherapie werd eerst gewekt door mijn ervaringen als cliënt. Hoewel alles in mijn leven aan de oppervlakte goed liep, had ik het gevoel dat ik te veel tijd besteedde aan piekeren over onbelangrijke dingen en te weinig toekwam aan wat ik echt zou willen doen. Daarvoor ging ik in therapie bij een gestalttherapeute en werd zo enthousiast over wat ik daar leerde dat ik besloot zelf de opleiding tot gestalttherapeut te gaan volgen.
Praktijk voor Gestalttherapie Over mijzelf.
Enthousiast geworden als cliënt ben ik de opleiding tot Gestalttherapeut gaan volgen om zelf als Gestalttherapeut te kunnen gaan werken. Gestalttherapie heeft me veel gebracht en het brengt me nog steeds veel. Ook als therapeut ben ik niet uitgeleerd en blijf ik mezelf ontwikkelen.
Over mij Gestalttherapiepraktijk Soest.
Sindsdien ben ik geboeid gebleven. Later heb ik de vierjarige mastersopleiding Gestalttherapie gevolgd aan de Middlesex University Londen in samenwerking met de Nederlandse Stichting Gestalt te Amsterdam. Daarnaast heb ik mij verdiept in de contextuele therapie, bio-energetica en ademtherapie. Aan de school voor relatietherapie heb ik de opleiding gevolg voor relatietherapeut.
Gestalttherapie, zowel individuele als relatietherapie, Wilfried Sluys.
Ik geef zowel individuele als relatietherapie in mijn praktijk in Purmerend, vlakbij Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en Zaandam. Ook vanuit Haarlem ben ik goed bereikbaar. Zie voor mijn opleiding en werkervaring mijn cv. Relatietherapie en Gestalttherapie Purmerend, omg Amsterdam, Wilfried Sluys.
Cursus gestalttherapie AH Gestalttherapie.
Ze zijn zeer praktisch toepasbaar op persoonlijk vlak en in werksituaties waarbij een helder contact met anderen belangrijk is. In deze cursus gestalttherapie maakt u in tien avonden op een levendige manier kennis met gestaltmatig denken en handelen waarbij theorie en praktijk hand in hand zullen gaan.
Gestalt basisopleiding de kracht van het contact KvC Inholland Academy.
Ik raakte zo onder de indruk van Gestalttherapie dat ik mijzelf op een dag aan mijn therapeut hoorde vragen: Kan ik dit wat jij doet, ook leren? Haar antwoord was: Ja. Nog diezelfde dag begaf ik mij op het internet, zoekend naar Gestalt opleidingen. Na wat googlen, mailen en bellen zat ik een aantal maanden later bij de intake voor de opleiding Kracht van het Contact aan de Nederlandse Stichting Gestalt.
Gestalt Nu: Verdiepingsweekend Train de trainer.
De begeleiders van GestaltNu werken volgens de principes van de Gestalt dit is een actieve vorm van begeleiding waarbij het contact tussen jezelf en je omgeving, het gewaarzijn en het nu belangrijke begrippen zijn. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Reichiaans lichaamswerk, TA en verschillende vormen van meditatie.
Gestalt Therapie Opleiding GTO Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Resultaat post-hbo Gestalt Therapie Opleiding. Na het eerste jaar van de Gestalt Therapie Opleiding GTO kunt u een attest krijgen waarmee u zich bij de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie NVAGT kan laten registreren en certificeren als Coach Counselor.

Contacteer ons

van der maarel
kinderpsycholoog amsterdam
ggz amsterdam
nvpp
eerstelijn amsterdam
integratieve psychotherapie
psychotherapiepraktijk
opleiding gestalttherapie
goede psychiater amsterdam
rino amsterdam
academie voor psychodynamica
psycholoog coach amsterdam