psycholoog coach amsterdam


Ludger Sluys psycholoog coach Amsterdam.
Psycholoog en mindfullness. Veranderen van baan? Hoe weet ik of ik daar aan toe ben? Een op de acht medisch specialisten heeft last van burn out klachten. Psycholoog coach Amsterdam. Alles wat je kunt doen, of waar je over droomt, begin er aan.
YvonIvens.nl psycholoog coach mindfulnesstrainer.
Psycholoog en mindful coach Yvon verklaart het kijkcijfersucces van Heel Holland Bakt: Het tempo is laag en ook de spanningsverhogende elementen ontbreken. Dit weekend vlogen de deegrollers ons om de oren tijdens de start van het alweer vierde seizoen Lees meer. Posted on 9 februari, 2016. Wat is mindfulness. Het woord roept vaak de associatie op met zweverigheid, in kleermakerszit stil zitten zonder een enkele gedachte. Ook de deelnemers aan een mindfulness cursus hebben dit beeld als eindplaatje in hun hoofd, dit is waar ze het voor doen. KvK 34381187 Copyright 2017 All Rights Reserved YvonIvens.nl Amsterdam 06 51075954 info@yvonivens.nl.
Coach/psycholoog Amsterdam Heleen de Jonge: Heleen de Jonge.
In een oriƫnterend gesprek in mijn praktijk in Amsterdam-west bespreken we je vraag en alle mogelijkheden. loopbaan en personal coach, psycholoog, trainer. meer dan 20 jaar ervaring ook in het bedrijfsleven. Praktische persoonlijke aanpak. Motiverend, betrokken en doelgericht. Senior coach, trainer en psycholoog. Heleen de Jonge. Coach/trainingsruimte Amsterdam West.
Psycholoog Hans Amsterdam Psycholoog Hans Amsterdam.
De vragen en klachten die ik behandel in mijn praktijk Psycholoog Hans Amsterdam zijn heel divers. Je kunt denken aan bijvoorbeeld: relatieproblemen, burn out, maar ook een depressie, het verwerken van verlies, coaching of diepe gevoelens van ongeluk. Psycholoog Hans Amsterdam: belangrijke band.
coach/ psycholoog Amsterdam; minder stress en meer kracht: Heleen de Jonge.
In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kijken we naar je vraag en de mogelijke oplossingen. loopbaan en personal coach, psycholoog, trainer. meer dan 20 jaar ervaring ook in het bedrijfsleven. Praktische persoonlijke aanpak. Motiverend, betrokken en doelgericht. Senior coach, trainer en psycholoog. Heleen de Jonge. Coach/trainingsruimte Amsterdam West.
Wouters Reisma Psycholoog Psychologen Amsterdam.
Wouters Reisma Psycholoog / Psychologen Amsterdam Laura Reisma 2016-05-03T0833300000.: Wouters Reisma Psychologen Amsterdam. Bij Wouters Reisma Psychologen kunnen jongeren en volwassenen terecht voor psychologische behandeling of coaching. Onze praktijk biedt psychologische zorg in de generalistische basis GGZ, voor mensen met lichte tot matige problematiek.
Psycholoog Amsterdam, Psychologen Amsterdam vind je hier!
De eerste 12 jaar van mijn loopbaan heb ik voor diverse werkgevers gewerkt: o.a. als adviseur Leren en Ontwikkeling bij de Belastingdienst Amsterdam en als adviseur, projectleider en trainer coachende vaardigheden bij een psychologisch adviesbureau. Zon tien jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen om me echt te kunnen toeleggen op coaching. Naast individuele begeleiding geef ik trainingen op gebied van stress, persoonlijke effectiviteit, en geef ik de laatste jaren met regelmaat teamtrainingen/ coaching. Ook begeleid ik intervisies voor verschillende doelgroepen, en ben sparringpartner voor organisaties op gebied van veerkracht en preventie van uitval door stress. Aanpak Ik werk nu ruim 10 jaar als coach en psycholoog en leer nog elke dag.
220 psychologen in Amsterdam.
100 km 1894. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde psychologen in Amsterdam. Reichling-de Jong, M.J. Laatst gewaardeerde psychologen in Amsterdam. Psycholoog Reichling-de Jong. Psycholoog Heinrich, R. Psycholoog Reichling-de Jong. Psycholoog Rouwhorst, R. Psycholoog Reichling-de Jong.
Hermanja GZ-psycholoog en coach in Amsterdam oplossingen voor stress, paniek en andere psychische problemen.
Verschil coach psycholoog. Ervaringen en testimonials. Mislukken, zoveel leuker dan nooit proberen. Wat je aandacht geeft groeit. Stap je hoofd uit, je leven in. Ook een lange weg begint met de 1e stap. Je bent geboren om echt te zijn, niet perfect. Alles komt goed. A smooth sea never made a skilled sailor. Meer rust, zelfvertrouwen en weer lekker in je vel zitten? Minder uitstellen, meer doen? Kom je er zelf niet uit? Gun jezelf dan de professionele, nuchtere en effectieve coaching van een ervaren GZ-psycholoog. De oplossing is dichterbij dan je denkt, durf erom te vragen. Neem vrijblijvend contact op met mij, Hermanja Hage-Kok, via tel. 06 57 22 76 44 of psycholoog@hermanja.nl. ik heb geen geitenwollensokken en ook geen sofa. Ik heb wel veel begrip, daadkracht, humor, ervaring, opleiding en tevreden klanten. Adres: Cruquiusweg 32 1019 AT Amsterdam.

Contacteer ons

van der maarel
kinderpsycholoog amsterdam
ggz amsterdam
nvpp
eerstelijn amsterdam
integratieve psychotherapie
psychotherapiepraktijk
opleiding gestalttherapie
goede psychiater amsterdam
rino amsterdam
academie voor psychodynamica
psycholoog coach amsterdam