psycholoog coach amsterdam


Coach/psycholoog Amsterdam Heleen de Jonge: Heleen de Jonge.
In een ori├źnterend gesprek in mijn praktijk in Amsterdam-west bespreken we je vraag en alle mogelijkheden. loopbaan en personal coach, psycholoog, trainer. meer dan 20 jaar ervaring ook in het bedrijfsleven. Praktische persoonlijke aanpak. Motiverend, betrokken en doelgericht. Senior coach, trainer en psycholoog. Heleen de Jonge. Coach/trainingsruimte Amsterdam West.
Jeanine van Leersum Psychologen Groepspraktijk Amsterdam.
Big-geregistreerd gz-psycholoog en eerstelijns psycholoog. Ik ben Jeanine van Leersum. Met veel plezier ben ik werkzaam als coach. Ik ben geregistreerd als gezondheidszorgpsycholoog en eerstelijnspsycholoog BIG geregistreerd en profiteer enorm van een jarenlange ervaring in het behandelen van psychische problematiek. In de loop der jaren ben ik steeds meer gaan coachen en sinds 2015 leg ik me daar volledig op toe. Sinds de oprichting in 2009 werk ik bij de Psychologen Groepspraktijk Amsterdam.
Coach Psycholoog Amsterdam Rebecca Vandenabeele.
Wanneer ga je naar een coach? Met welke vragen kun je bij mij terecht? Wat is mijn werkwijze? En hoe ziet een coachtraject eruit? Coaching in Amsterdam. Sinds 2003 begeleid ik als Psycholoog NIP en Loopbaancoach mensen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Goede psycholoog of personal coach in Utrecht of Amsterdam? Joost van Andel.
Persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wat" we waarnemen is niet de natuur zelf, maar de natuur zoals die zich openbaart aan onze manier van vragen stellen" Werner Heisenberg. Goede psycholoog of personal coach in Utrecht of Amsterdam? Zoek je een goede psycholoog of personal coach in Utrecht of Amsterdam?
Praktijk psycholoog en coach drs. Bart Weikamp Home.
Psycholoog en coach drs. Stress / spanning / burn-out. Depressie / somberheid. Verwerking van verlies en rouw. Bart" draait er niet omheen. Hij weet op een heel positieve manier snel tot de kern te komen. Ik ging anders naar mezelf kijken" Angela. Stress / spanning / burn-out. Depressie / somberheid. Verwerking van verlies en rouw. Eerste gesprek kan vaak binnen twee dagen plaats vinden. Overdag, s avonds tot 2100: uur of in het weekend. Bij u thuis, op praktijk of tijdens een wandeling. Geen verwijzing nodig. Telefonische of Skype consultaties behoren ook tot de mogelijkheden. Al vroeg in mijn leven kwam ik er achter dat mijn intuïtie en probleemoplossend vermogen sterk ontwikkeld zijn. Ik maakte er mijn beroep van. Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam werkte ik met veel plezier als project manager bij een marketing communicatiebureau en als manager in de jeugdgezinshulpverlening.
Leefstijlcoaching voor hulp bij afvallen en eetstoornissen Psychologiepraktijk UP Amsterdam Waalwijk.
Daarnaast is lifestyle coaching een effectieve hulp bij een eetstoornis / een goede behandeling van een eetstoornis, doordat er bij lifestyle coaching coaching in Amsterdam, een coach in Amstelveen of een coach in Waalwijk heel concreet naar je gedrag wordt gekeken. Bij UP vindt de behandeling van een eetverslaving of de behandeling van eetstoornissen hulp bij eetstoornissen dus niet plaats aan de hand van een dieet psycholoog of een psycholoog voor overgewicht, maar door een lifestylecoach.
Edith ter Hoeven loopbaan coach psycholoog Amsterdam Edith ter Hoeven.
Ik werk zelfstandig en ik ben ook samen, en dat is fijn. Ik heb mij verbonden aan het ITIP en aan Sterk training en coaching. Hierdoor heb ik een breed aanbod en ben ik in staat per client goed te kijken wat bij hem of haar past. Ik bied kortdurende trajecten: 5-8 keer. Deze vinden plaats in mijn praktijk in Amsterdam.
Loopbaan en personal coaching Psycholoog Amsterdam.
Na het intakegesprek kun je uitgaan van gemiddeld 5 gesprekken van 90 minuten. Contact Loopbaan of Personal Coach. Heb je behoefte aan coaching of heb je gewoon een vraag over loopbaan of personal coaching? Bel dan voor een afspraak of stuur een e-mail naar praktijk Psycholoog Amsterdam Taytelbaum.
Psycholoog Amsterdam, Psychologen Amsterdam vind je hier!
als adviseur Leren en Ontwikkeling bij de Belastingdienst Amsterdam en als adviseur, projectleider en trainer coachende vaardigheden bij een psychologisch adviesbureau. Zon tien jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen om me echt te kunnen toeleggen op coaching. Naast individuele begeleiding geef ik trainingen op gebied van stress, persoonlijke effectiviteit, en geef ik de laatste jaren met regelmaat teamtrainingen/ coaching. Ook begeleid ik intervisies voor verschillende doelgroepen, en ben sparringpartner voor organisaties op gebied van veerkracht en preventie van uitval door stress. Aanpak Ik werk nu ruim 10 jaar als coach en psycholoog en leer nog elke dag.

Contacteer ons

van der maarel
kinderpsycholoog amsterdam
ggz amsterdam
nvpp
eerstelijn amsterdam
integratieve psychotherapie
psychotherapiepraktijk
opleiding gestalttherapie
goede psychiater amsterdam
rino amsterdam
academie voor psychodynamica
psycholoog coach amsterdam