psychotherapeut big


John Englebert klinisch psycholoog en psychotherapeut Den Haag BIG NIP.
Englebert 1950 is klinisch psycholoog en vanaf 1984 werkzaam als vrijgevestigd psychotherapeut in Den Haag. Hij is lid-specialist van de NVP, de NVRG en het NIP, en lid van de VKDP. Als Psychotherapeut en Gezondheidszorg-psycholoog, specialisme klinische psychologie, is hij BIG-geregistreerd.
Postmaster opleiding tot psychotherapeut.
De psychotherapeut richt zich op de behandeling van patiënten met complexe problematiek, veelal meervoudige persoonlijkheidsproblematiek. De opleiding tot psychotherapeut is voor psychologen, pedagogen en geestelijke gezondheidkundigen die ingezet kunnen worden bij behandeling van patiënten met ernstige en/of meervoudige psychopathologie. De psychotherapeut werkt in een instelling voor geestelijke gezondheidszorg: dit kan zijn een grotere instelling of een zelfstandige praktijk, ziekenhuizen en gehandicaptenzorg.
Psycholoog, psychotherapeut of psychiater?
De psychotherapeut heeft na het afronden van een studie psychologie, geneeskunde, pedagogiek of maatschappelijk werk een erkende opleiding tot psychotherapeut gevolgd. Voor behandeling door een psychotherapeut is een verwijzing nodig, bijvoorbeeld van een huisarts of een psycholoog. Psychotherapeut is in Nederland een beschermde titel: alleen wanneer men een erkende opleiding tot psychotherapeut heeft gevolgd, en staat ingeschreven in het BIG register, mag men zich psychotherapeut noemen.
NVP Opleiding psychotherapeut.
Daarmee kunt u zich inschrijven als psychotherapeut in het overheidsregister zoals vastgelegd in de Wet BIG. Het register wordt beheerd door het BIG-register. Parallel aan het veranderende perspectief van de wettelijke verankering van het beroep psychotherapeut wordt de huidige opleiding tot psychotherapeut opnieuw doordacht, herijkt en verbeterd.
Irma Jochems, BIG geregistreerd psychotherapeut, GZ psycholoog, Den Haag.
Mensen helpen om tot nieuwe inzichten te komen vind ik een uitdaging en geeft me al jaren veel energie. U bent bij mij aan het juiste adres als u. op zoek bent naar een ervaren, BIG-geregistreerde psychotherapeut, of GZ psycholoog in Den Haag.
U zoekt een BIG geregistreerde psychotherapeut of psycholoog in Eindhoven?
Opleiding en ervaring. Ik ben Klinisch psycholoog, Psychotherapeut en Gezondheidszorgpsycholoog BIG geregistreerd. Verder ben ik cliëntgericht psychotherapeut, schematherapeut-senior en EMDR practitioner. Ik ben lid van de VCgP Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie, EMDR vereniging, en van LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.
Psychotherapeut Big vacatures, werk Indeed.nl.
Ben jij een BIG geregistreerd GZ-Psycholoog / Psychotherapeut of. 30 dagen geleden e-mailen. Gesponsord door Tempo Team. GZ-psycholoog voor opleidingsplaats tot Psychotherapeut. Interesse in de opleiding tot Klinisch Psycholoog en/of Psychotherapeut; GZ-psycholoog, met interesse in de opleiding tot Psychotherapeut, voor een vacature in.
NVP Herregistratie.
Als u wel voldoet aan de werkervaringeis, geldt er voor herregistratie in het BIG-register psychotherapeut niet tegelijkertijd een scholingseis. Meer informatie vindt u in ons dossier Herregistratie. Vrijstellingen voor psychiaters. Psychiaters die ingeschreven willen worden in het BIG-Register Psychotherapeut, kunnen gebruikmaken van een vrijstellingsregeling.
Home BIG-register.
Apothekers, artsen, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten, tandartsen, verpleegkundigen en verloskundigen kunnen zich registreren in het BIG-register. Zorgverleners moeten zich iedere 5 jaar herregistreren. Dat kan op basis van werkervaring of scholing. Zorgverleners met een buitenlands diploma die in Nederland willen werken moeten voldoen aan de eisen die in Nederland gelden.

Contacteer ons

psychotherapeut big
ind amsterdam
psychiaters amsterdam
relatietherapie amsterdam
psychotherapeut
psychologenpraktijk amsterdam
ggz psycholoog
psycholoog amsterdam centrum
gz psycholoog
psycholoog amsterdam west
rijnstraat amsterdam