gestalttherapie amsterdam


Wie ben ik Gestaltpraktijk Ria Bouma.
In mijn praktijk kunt u terecht voor.: training omgaan met hooggevoeligheid. Ik heb een gedegen opleiding gehad in de therapeutische hulpverlening. Vierjarige opleiding Gestalttherapie bij de Nederlandse Stichting Gestalt NSG te Amsterdam. Tweejarige vervolgopleiding Gestalttherapie bij Multi di Mens te Rotterdam.
groepstherapie in Amsterdam.
Gestaltgroepstherapie in Amsterdam door Anne Schoon. In de groep samenwerkend met co-therapeut Sheila Hulsthoff. Gestaltgroepstherapie sluit aan bij wat er op dit moment speelt. In de groep zijn we vooral concreet bezig: samen onderzoeken we waar je precies tegenaan loopt. Het mooie aan gestalttherapie is dat contact maken centraal staat: met elkaar en met de twee therapeuten.
Wilfried Sluys Praktijk voor Gestalttherapie en relatietherapie.
Kijk dan op de betreffende pagina. Ik word door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed, zonder gebruik te maken van het eigen risico. Ik ben als therapeut op de hoogte van de meldcode huiselijk geweld. Relatietherapie en Gestalttherapie Purmerend, omg Amsterdam, Wilfried Sluys.
Home.
Wat is Gestalt. Wat is Gestalt. NEDERLANDSE STICHTING GESTALT. Oudezijds Kolk 13 sous. 1012 AL Amsterdam. telefoon: 06 30188980 / 0032484888316. In het bruisende Amsterdam bieden wij ruim 25 jaar een erkende Gestaltopleiding. Waarom zou je een Gestalt opleiding gaan volgen?
NVAGT Therapeut in Nederland.
G Specialisaties: volwassenen relatietherapie anders Lichaamsgerichte Traumatherapie, Focussen/ traumaverwerking, rouw en verliesverwerking, angst en stressklachten, geweld in relaties. Vredehofpad 10 1051 LK Amsterdam. 020 681 33 57 e-mail. G Specialisaties: anders rouw en omgaan met ziekte. Entrepotdok 35 1018 AD Amsterdam.
Gestalttherapeut Tineke van der Werff Gestalttherapie Amsterdam.
Vragen van therapeuten. Gestalttherapeut Tineke van der Werff Gestalttherapie Amsterdam. Contact in te vullen. Bevestig je e-mailadres. Tel / GSM. Stuur mij een kopie van deze e-mail. Typ de letters over, om spam te voorkomen. Klik op de letters voor een nieuwe combinatie.
Praktijk voor gestalttherapie Corine Claveaux Amsterdam.
Ik ben 49 jaar en ik woon met mijn zoon in het centrum van Amsterdam. Ik ben psycholoog. In juni 2005 heb ik de vierjarige opleiding tot gestalttherapeut bij de NSG Nederlandse Stichting voor Gestalt afgerond en ik ben nu mijn eigen gestaltpraktijk aan het opbouwen.
Psychotherapie en Gestalttherapie Wildschut AmsterdamRelatietherapie in Amsterdam.
Een therapiesessie van een uur kost 70 euro.Een groeiend aantal ziektekostenverzekeringen biedt een gedeeltelijke vergoeding voor gestalttherapie in de aanvullende pakketten. Contact met Wildschut Therapie. Wildschut Therapie is gevestigd in Amsterdam op het KNSM eiland. Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, neemt dan contact op met de therapiepraktijk.
Sheila Hulsthoff.
Sheila is er erg goed in om je bij zon proces te helpen. Ze kan goed luisteren en niets is te gek. Gestalttherapie gaat voor mij niet over pasklare antwoorden, maar over de antwoorden vinden in jezelf. Door naar je eigen gedrag te kijken.

Contacteer ons

bakker amsterdam
vrijgevestigde psychotherapeuten
gz psychologie
therapie amsterdam
wg plein amsterdam
praktijk voor psychotherapie
opleiding psychotherapeut
praktijk psychotherapie amsterdam
gestalttherapie amsterdam
opleidingen Amsterdam
rijnstraat
psycholoog amsterdam zuid