vrijgevestigde psychotherapeuten


Psychotherapiepraktijk J. de Lange.
De Psychotherapiepraktijk Sneek is een praktijk waarin een aantal zelfstandige vrijgevestigde psychotherapeuten samenwerken. De praktijk richt zich zowel op de Basis Geestelijke Gezondheidszorg betrekkelijke kortdurende behandelingen als op de Gespecialiseerde Geestelijke Gezondheidszorg langer durende behandelingen bij meer complexe problemen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen.
Psychotherapie Ouweland psychotherapie en eerstelijnspsychologie Over mij.
Lidmaatschappen en registraties. Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten, LVVP. Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, NVP. Supervisor in het register Schematherapie. GZ-psycholoog en psychotherapeut in het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Regionale Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten Amsterdam.
LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen Psychotherapeuten.
LVVP Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen Psychotherapeuten. 3581 CG Utrecht. 030 236 43 38. De LVVP vertegenwoordigt de in het kader van de BIG-geregistreerde vrijgevestigde eerstelijns/gz-psychologen, psychotherapeuten en klinisch neuropsychologen en behartigt hun belangen, zowel in overleg met branchepartijen als bij zorgverzekeraars en de overheid.
Psychologen, vrijgevestigde psychotherapeuten, Psychotherapie, relatie en gezinstherapie.
Nederlands Instituut van Psychologen. loket_gezond_leven informatie over leefstijlverbetering. Landelijke verening van vrijgevestigde psychotherapeuten. Nederlandse Vereninging Voor Psychotherapie. Nationaal fonds voor de geestelijke volksgezondheid. Nederlandse vereniging voor relatie en gezinstherapie. Website met informatie en adviezen over relatieproblemen. Website over relatie en systeemtherapie.
Beroepsverenigingen van therapeuten. Ook belangenverenigingen van clinten.
De NVVP Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten stelt zich ten doel het aanbod van kwalitatief hoogwaardige psychotherapie door vrijgevestigde psychotherapeuten te bevorderen. De NVVP is officieel opgericht op 31-10-1990 en komt voort uit de Werkgroep van Vrijgevestigde Psychologen-Psychotherapeuten van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen.
Regionale Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten Amsterdam.
Over de NVVP. Psychotherapeuten / Klinisch psychologen regio Amsterdam. U kunt gebruik maken van de zoekfuncties van de onderstaande websites waarmee u alle psychotherapeuten en Klinisch psychologen in de regio Amsterdam kunt vinden inclusief hun specialisaties. Klik hier voor informatie vergoeding psychotherapie.
NVGzP NVVP: vrijgevestigde psychologen uit de markt gedrukt.
NVVP: vrijgevestigde psychologen uit de markt gedrukt. NVVP: vrijgevestigde psychologen uit de markt gedrukt. Zorgverzekeraars kopen per 1 januari 2015 fors minder zorg in bij vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten. Hierdoor zullen niet alleen wachtlijsten ontstaan, maar ook de vrije keuze voor een behandelaar zal worden beperkt.
Landelijke Vereniging Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten Praktijk Oegstgeest voor generalistische basis GGZ ggz OEGSTGEEST.
Zorg daarom dat u werkt met een erkende psycholoog die lid is van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten. Dan weet u dat het een psycholoog is die voldoet aan de kwalliteitscriteria voor de vrijgevestigde praktijk, die een weeslag vormen van de bestaande wet-en regelgeving voor de ggz-sector.

Contacteer ons

bakker amsterdam
vrijgevestigde psychotherapeuten
gz psychologie
therapie amsterdam
wg plein amsterdam
praktijk voor psychotherapie
opleiding psychotherapeut
praktijk psychotherapie amsterdam
gestalttherapie amsterdam
opleidingen Amsterdam
rijnstraat
psycholoog amsterdam zuid