vrijgevestigde psychotherapeuten


psychotherapieselier welkom.
Het is een kleine vrijgevestigde praktijk voor psychotherapie. Dat wil zeggen dat ik mijn werkzaamheden op veel kleinere schaal uitvoer dan het geval is in de grotere GGZ-instellingen. De praktijk is aangesloten bij de organisatie voor vrijgevestigde psychotherapie-praktijken in Nederland, de LVVP.
Psy Collectief Venlo Samenwerkingsverband vrijgevestigde psychotherapeuten.
Psy Collectief Venlo. Voor de behandeling van volwassenen van 18 tot 65 en ouderen vanaf 65 jaar. Samenwerkingsverband vrijgevestigde psychotherapeuten. Wij zijn een collectief van enkele breed opgeleide en bij de overheid geregistreerde psychotherapeuten voor psychotherapeutische behandeling van volwassenen 18-65 jaar en ouderen vanaf 65 jaar.
De vrijgevestigd psycholoog Hulpvormen Proud2bme.
In deze blog kun je lezen wat een vrijgevestigd psycholoog precies is en welke voor en nadelen het kan hebben om naar een vrijgevestigd psycholoog te gaan. Als we praten over de vrijgevestigde psycholoog, dan kan het eigenlijk ook gaan over ander soort therapeuten gaan. Psychotherapeuten, psychiaters, gz-psychologen en klinisch psychologen kunnen namelijk allemaal een eigen praktijk beginnen.
Beroepsverenigingen van therapeuten. Ook belangenverenigingen van clinten.
De NVVP Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten stelt zich ten doel het aanbod van kwalitatief hoogwaardige psychotherapie door vrijgevestigde psychotherapeuten te bevorderen. De NVVP is officieel opgericht op 31-10-1990 en komt voort uit de Werkgroep van Vrijgevestigde Psychologen-Psychotherapeuten van het NIP Nederlands Instituut van Psychologen.
Psychotherapie Ouweland psychotherapie en eerstelijnspsychologie Over mij.
Lidmaatschappen en registraties. Lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten, LVVP. Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, NVP. Supervisor in het register Schematherapie. GZ-psycholoog en psychotherapeut in het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
LVVP Voor cliƫnten.
Geen Rationeel-emotieve therapie RET. Interpersoonlijke psychotherapie IPT EMDR. Lichaamsgerichte psychotherapie Korte dynamische psychotherapie Davanloo. E-mental health online therapie Eerstelijns psycholoog NIP Werkt in de avonduren Werkt op zaterdag. Een behandeling in de vrijgevestigde ggz-praktijk. Over de soorten behandelingen en de vergoeding ervan.
Regionale Vereniging van Vrijgevestigde Psychotherapeuten Amsterdam.
Per 1 januari 2008 kunnen, naast vrijgevestigde psychotherapeuten, ook vrijgevestigde Wet BIG-geregistreerde GZ-psychologen en klinisch psychologen lid worden van de NVVP en de RVVP Amsterdam. De landelijke en de regionale vereniging vertegenwoordigen daarmee zowel de eerstelijns als tweedelijns vrijgevestigden in de GGZ.
Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam.
Welkom bij Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam. Gespecialiseerde Psychotherapie Rotterdam GPR is een samenwerkingsverband van vrijgevestigde BIG geregistreerde psychiaters en psychotherapeuten, werkzaam in de tweedelijnszorg BIG: Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. Na onze BIG registratie zijn wij allen opgeleid tot psychoanalyticus of psychoanalytisch psychotherapeut.
VPPE.

Contacteer ons

bakker amsterdam
vrijgevestigde psychotherapeuten
gz psychologie
therapie amsterdam
wg plein amsterdam
praktijk voor psychotherapie
opleiding psychotherapeut
praktijk psychotherapie amsterdam
gestalttherapie amsterdam
opleidingen Amsterdam
rijnstraat
psycholoog amsterdam zuid