psychotherapie rotterdam


Psychotherapiepraktijk De Appel.
HOME PSYCHOTHERAPIE COACHING VOOR MEDICI PRAKTISCH CONTACT. Psychotherapiepraktijk De Appel neemt tot oktober 2017 geen nieuwe cliƫnten meer aan. Plaatsing op een wachtlijst is niet mogelijk. De Appel is een kleinschalige praktijk voor psychotherapie en coaching. Individuele aandacht en goede contacten met verwijzers garanderen persoonlijke zorg. De Appel werkt samen met de huisartsen in de regio Revalidatiecentrum Rijndam de afdeling KNO/Audiologie van het Erasmus MC en de afdeling Kaakchirurgie van het Maasstadziekenhuis. De Appel neemt deel aan wetenschappelijk onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen naar het effect van psychotherapie bij complexe rouw zie www.rouwnamoord.nl en www.levenmetvermissing.nl. Helen van Driel heeft klinische en gezondheidspsychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.
Praktijk voor Psychotherapie de Reuver Rotterdam.
Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de Forensische Psychiatrie heb ik jarenlang op een afdeling voor psychotherapie bij een Riagg in Rotterdam gewerkt. Vanaf 2011 ben ik werkzaam in eigen praktijk voor inzichtgevende psychotherapie in Rotterdam. Psychotherapie is tweedelijnszorg dus u heeft hiervoor een verwijzing van de huisarts voor Gespecialiseerde GGZ nodig zie Verwijsbrief. Naast inzichtgevende psychotherapie bied ik ook de mogelijkheid voor psychoanalyse klassieke bankanalyse. Een psychoanalyse is een intensieve en vaak langdurige behandeling. Om te bepalen of deze intensieve behandeling voor u nodig/geschikt is een aantal onderzoeksgesprekken nodig. Psychoanalyse wordt niet verzekerd vanuit het zorgstelsel u zult het zelf dienen te bekostigen zie verder onder Soorten therapie en Betaling.
Empathon Centrum voor Psychotherapie.
Behandelaars op deze locatie. Kind Jeugd Geen wachttijd. U kunt bij Empathon terecht op de onderstaande locaties. Problemen met lichamelijke klachten. Psychologisch Onderzoek bij school werk en gedragsproblemen. Raad van Toezicht en Cliƫntenraad.
Psychotherapie Rotterdam Psycholoog Rotterdam Psychologen Rotterdam.
Stress en burnout therapie. Kom weer tot jezelf! Psycholoog Rotterdam uit je dip. Vind je het moeilijk om vooruit te kijken? Zit je vast in relatieproblemen angstklachten of stress? Familie en vrienden kunnen goed bedoelde adviezen geven maar soms is het beter om een professional te spreken. Een psycholoog kijkt zonder vooroordeel naar jouw situatie en gaat jou helpen met jouw hulpvraag. Hij geeft tips en handvaten om te werken aan je problemen. Als je twijfelt of een psycholoog nodig is bij jouw klachten dan kun altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.
Kodde praktijk voor psychiatrie en psychotherapie Rotterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kodde praktijk voor psychiatrie en psychotherapie in Rotterdam gevonden! Bel nu 0900 1822 090 p/m. Kodde praktijk voor psychiatrie en psychotherapie Rotterdam. Kodde praktijk voor psychiatrie en psychotherapie in Rotterdam resultaten 1 10 getoond van 276. Vul gratis uw gegevens aan. Praktijk Richard ter Haar Met diverse Praktijklocaties in de Randstad. Met het oog op ontwikkeling. Gestalt psychotherapie Rotterdam psychotherapie van het contact. Kodde Praktijk voor psychiatrie en psychother. Admiraal de Ruyterweg 10-A. Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie N.
Kim Boersema psychotherapie Rotterdam psychotherapeut Rotterdam.
Als psychotherapeut in Rotterdam behandel ik mensen met uiteenlopende klachten. Sommige mensen kampen met verlies bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare een scheiding of het verlies van werk. Anderen hebben lichamelijke klachten zonder dat er fysieke oorzaken zijn aan te wijzen. Weer anderen willen zelfverzekerder worden of af van angsten die hen belemmeren in het dagelijks leven. Waarvoor zoek je psychotherapie in Rotterdam? Er zijn veel hulpvragen maar het doel is altijd om meer inzicht in het eigen functioneren te bewerkstellingen.
Lichaamsgerichte Psychotherapie Yeroen Ahling Activiteiten Centrum Djoj Rotterdam.
Een kennismakingsgesprek van een half uur is kosteloos. Klik hier om in te schrijven. Lichaamsgerichte Therapie is een vorm van psychotherapie die bedoeld is voor mensen die hardnekkige emotionele klachten hebben of begeleiding zoeken bij persoonlijke groeiprocessen. De therapie kan ook ingezet worden op het moment dat er ingrijpende gebeurtenissen in je leven plaatsvinden die vragen om aandacht en ondersteuning. In de sessie wordt je uitgenodigd stil te staan bij de signalen die je lichaam je geeft en om inzichtelijk te maken wat deze signalen voor jou betekenen. Beweging ademhaling en geluid zijn hierin aspecten van belang. Tijdens dit proces kunnen oude emoties herinneringen en weerstanden boven komen.
Frijling psychiater en psychotherapeut Home.
Daarna heb ik tien jaar als psychiater/psychotherapeut gewerkt bij Riagg Rijnmond. Ik heb de opleiding tot psychoanalytisch psychotherapeut bij de NvPP gevolgd. Begin 2015 heb ik me als vrijgevestigd psychiater/psychotherapeut gevestigd op de Heemraadssingel 249 in Rotterdam. Ik bied in mijn praktijk inzichtgevende psychotherapie aan. Meestal helpt dit voldoende en is medicamenteuze behandeling niet nodig. Als praten alleen onvoldoende helpt kan de behandeling in overleg met u gecombineerd worden met medicatie. Ik bied drie vormen van inzichtgevende psychotherapie aan. DIT16x Dynamische Interpersoonlijke Therapie. Dit is een kortdurende psychoanalytische psychotherapie Kortdurend en klachtgericht 16 sessies. DIT 30 x Persoonsgericht Dynamische Interpersoonlijke Therapie voor als de klachten meer verweven zijn met uw persoonlijkheid. deze therapie duurt 30 sessies. TFP Transference Focussed Psychotherapie voor persoonlijkheidsproblematiek. Bij deze laatste behandeling is de duur variabel.
psychiater Vertriest Rotterdam Home.
Wanneer ik dat wel kan stellen we vervolgens in onderling overleg een behandelplan op. Gedurende de behandeling evalueren we hoe de behandeling loopt en of aanpassingen nodig zijn. De behandelingen die ik aan kan bieden zijn Psychotherapie gesprekstherapie in de vorm van inzichtgevende psychotherapie TFP bij onderliggende persoonlijkheidsproblematiek DIT bij stemmingsstoornissen angststoornissen en somatoforme stoornissen daarbij hanteer ik op indicatie 2 varianten een kortdurende kortdurende psychodynamische psychotherapie van 18 sessies m.n. wanneer u nog geen andere therapie heeft gevold en een langerdurende variant van 40 sessies wanneer de problematiek hardnekkiger lijkt en/of wanneer ook onderliggende persoonlijkheidsfactoren een belangrijke rol lijken te spelen bij het ontwikkelen en in stand houden van de klachten. Op de site van de NVPP www.nvpp.nl kunt u meer inhoudelijke informatie over de behandeling lezen.

Contacteer ons

psycholoog online
uva opleidingen
psychotherapie rotterdam
gestalt opleiding
eerstelijnspsycholoog amsterdam
psychotherapie opleiding
navp
goede psycholoog amsterdam