uva opleidingen


voltijd master Artificial Intelligence Universiteit van Amsterdam.
Tijdens de UvA Masterweek, van 13 t/m 17 februari 2017, presenteren bijna alle masteropleidingen van de UvA zich tijdens verschillende voorlichtingsbijeenkomsten en kun je spreken met studenten, docenten of studieadviseurs. UvA Bachelordag Amsterdam. Maak tijdens de UvA Bachelordag kennis met de universiteit en onze bacheloropleidingen. Alle opleidingen geven voorlichtingsrondes en hebben een informatiestand op de markt.
UvA Amsterdam Advanced Graduate School ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij UvA Amsterdam Advanced Graduate School? Help anderen en deel je ervaring op Springest! Als dank doneert Springest 1, aan Stichting Edukans. Deel je ervaring. Deel je ervaring. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij 1, aan Stichting Edukans. Leerproduct: Kies een leerproduct. Bootcamp Content Marketing. Event Design Certificate Program. Masterclass Content Marketing. Masterclass The Future of Work. Bootcamp Content Marketing. Event Design Certificate Program. Masterclass Content Marketing. Masterclass The Future of Work. Springest helpt je groeien. Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs. Alles waarvan je verder kunt leren. Meer dan 43.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
Nieuwe opleiding brengt politicologie, psychologie, recht en economie samen Universiteit van Amsterdam.
PPLE is nieuw en uniek in Nederland, vervolgt Du Perron. Verschillende Angelsaksische universiteiten hebben al wel vergelijkbare opleidingen. Veel politiek leiders volgden zon opleiding. Zo studeerde de Britse premier David Cameron Philosophy, Politics, and Economics PPE aan Oxford. Onderscheidend aan PPLE in internationaal perspectief is dat ook rechten deel uitmaakt van het programma. Internationaal, kleinschalig en intensief. De opleiding is internationaal georiënteerd en Engelstalig. Bijna 50% van de studenten heeft een buitenlandse nationaliteit. Het onderwijs is kleinschalig en intensief: de studenten krijgen hun eigen ruimte op het Roeterseiland en volgen intensief onderwijs in kleine werkgroepen, onder begeleiding van tutors. Daarnaast heeft PPLE een talent development programme, waarin de studenten onder andere workshops en trainingen krijgen van invloedrijke mensen uit het bedrijfsleven en de overheid. De opleiding is het initiatief van drie faculteiten van de UvA: de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, de Faculteit der Maatschappij en Gedragswetenschappen, en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid penvoerder.
Studeren aan de UvA Universiteit van Amsterdam.
Waarom de UvA? Delen Delen via email Delen op facebook Delen op linkedin Delen op twitter Delen via Google Print Print deze pagina. Onderzoek aan de UvA. Promoveren aan de UvA. Schooldecanen en vakdocenten. UvA op Facebook. UvA op Instagram.
Joint degree voor zes opleidingen bètafaculteiten VU en UvA jul-sep Vrije Universiteit Amsterdam.
Joint degree voor zes opleidingen bètafaculteiten VU en UvA. De accreditatie van zes opleidingen van de bètafaculteiten van de Vrije Universiteit Amsterdam VU en de Universiteit van Amsterdam UvA wordt omgezet tot joint degree. De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie NVAO heeft hiertoe positief besloten.
Opleidingen UvA Studenten Universiteit van Amsterdam.
Delen Delen via email Delen op facebook Delen op linkedin Delen op twitter Delen via Google Print Print deze pagina. Volg de UvA op Facebook. Stel je vraag op Twitter. De UvA op Instagram. Copyright UvA 2017 Disclaimer Cookies Privacy Mobiele weergave Desktopversie.
Zorgopleidingen HvA en UvA werken samen Actueel Skipr.
De opleidingen Fysiotherapie, Ergotherapie, Oefentherapie en Verpleegkunde van de Hogeschool van Amsterdam HvA en Geneeskunde van de Universiteit van Amsterdam UvA gaan samenwerken. Docenten van de opleidingen hebben samen een onderwijsprogramma ontwikkeld dat onderdeel wordt van al deze opleidingen. De studenten van de medische opleidingen van de UvA en HvA volgen deze vakken samen.
Universiteit van Amsterdam UvA Bacheloropleidingen, Amsterdam.
Welke opleidingen kun je volgen aan Universiteit van Amsterdam UvA Bacheloropleidingen, Amsterdam? 63 opleidingen gevonden. Alle open dagen van Universiteit van Amsterdam UvA Bacheloropleidingen, Amsterdam. 1 open dagen gevonden. Meer informatie over Amsterdam. Informatie over de kwalititeit van Universiteit van Amsterdam UvA Bacheloropleidingen, Amsterdam.
UvA-opleidingen behalen eerste gezamenlijke accreditatie NVAO-AACSB NVAO.
In juni 2016 heeft de NVAO 18 opleidingen zie onder binnen het vakgebied bedrijfskunde, economie en econometrie van de Universiteit van Amsterdam UvA geaccrediteerd die zijn beoordeeld op basis van de door de NVAO in 2015 getekende overeenkomst met AACSB International AACSB, de branche en accreditatieorganisatie voor business schools wereldwijd.

Contacteer ons

psycholoog online
uva opleidingen
psychotherapie rotterdam
gestalt opleiding
eerstelijnspsycholoog amsterdam
psychotherapie opleiding
navp
goede psycholoog amsterdam