psychiater amsterdam west


Hans Sanders Psychiater PAC Psychotherapie Amsterdam Centrum.
Daarna werkte ik als psychiater in verschillende behandel en managementfuncties bij een GGZ instelling in het centrum van Amsterdam. Ik deed daar ruim ervaring op in de sociale psychiatrie en bekwaamde me als individueel en groepspsychotherapeut. Sinds 2000 ben ik zelfstandig gevestigd voor individuele psychiatrie en psychotherapie binnen het samenwerkingsverband Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC.
Sociale kaart Nederland Arkin Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Acuut Behandelteam Centrum/Oud-West.
Ook naastbetrokkenen van cliënten vallen onder de doelgroep omdat zij nauw worden betrokken bij de behandeling van de cliënten. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is een samenwerking tussen Mentrum onderdeel van Arkin, GGZ InGeest en Bureau Jeugdzorg Agglomeratie Amsterdam. Lees meer op www.ggzspa.nl/.
Ondernemende Psychiater Psygro.
Voor diverse locaties in de regio Amsterdam, Zaanstreek-Waterland, West-Friesland en Leiderdorp/Voorschoten zoeken wij psychiaters die in de groepspraktijken en in huisartsenpraktijken aan de voordeur psychiatrie willen bedrijven en die mee willen werken aan de verdere uitbouw van Psygro. Kernwoorden voor ons zijn: ondernemingslust en een teamplayer met bindend vermogen. Kandidaten die in de laatste fase van hun opleiding zijn, nodigen wij ook uit om te reageren. Ervaring met pc/laptop en Windows is een pre. Ambulante en servicegerichte Basis en Specialistische GGZ, dichtbij huisarts. ZZP of CAO GGZ. Supervisor systeemtherapie aanwezig. Ervaren psychiater aanwezig.
Over mij De Jimdo-website van psychiaterleonierustman!
In de psychiatrie bestaat een groot deel van het onderzoek juist uit patientencontact. Mijn opleiding tot psychiater heb ik bij Mentrum in Amsterdam gedaan. Gedurende de eerste 3 jaren van de opleiding doe je ervaring op die zowel klinisch als poliklinisch is en zo kom je in aanraking met verschillende doelgroepen en leeftijdsgroepen.
Psychiater Post.
Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar 7085De Amersfoortse Verzekeringen 9018 Ditzo Zorgverzekeringen 3336 BeterDichtbij 3339 ONVZ Zorgverzekeraar 0441 VvAA Zorgverzerzekeraar 0408 PNOzorg 3331 HollandZorg 7032 Salland verzekeringen 7032 Energiek 7032 Aevitae ASR Ziektekosten 3328 IAK Volmacht ASR Ziektekosten 8973 Caresco ASR Ziektekosten 8959.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum.
Lid NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging. Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Copyright 2017 Psychiater Amsterdam Website door Bureau Feith B.V.
Ouderenpsychiatrie Polikliniek Amsterdam West Opleidingsetalage.
Eventueel kun je je ook bekwamen in indicatiestelling en uitvoering van ECT. De Ouderenpolikliniek West is onderdeel van het Ouderencircuit van GGZ inGeest. Er is nauwe samenwerking met de Polikliniek Zuid, de Opnameafdeling voor Ouderen, het Alzheimercentrum AC van de VU en het Centrum voor Ouderengeneeskunde COGA van de VU. Er is op de polikliniek 1 stageplek voor een AIOS psychiatrie. Hierin ligt het accent op het werken in het ambulante team. Daarnaast wordt 2-4 dagen per maand gewerkt bij het specialistische deel van poli Zuid waarin ruimte is voor het doen van second opinions, ECT-indicatie, consulten voor het Alzheimer Centrum VUmc en participatie in het Centrum voor Ouderengeneeskunde Amsterdam COGA, VUmc met deelname aan het geheugenteam. Daarnaast is het mogelijk de ECT-opleiding te doen. Het is mogelijk de stage in deeltijd te doen, met een minimum aanstelling van 70%. De dinsdag en donderdag zijn verplichte dagen vanwege de patientenbesprekingen en het onderwijs. Sollicitatie en contact. Aanvangmogelijkheden: 1 april of 1 oktober, evt andere aanvangsmogelijkheden in overleg. Aanvangseisen voor de stage: afgeronde basisopleiding psychiatrie. Sonnenberg, psychiater, plaatsvervangend opleider Ouderenpsychiatrie, tel: 020-7885565.
HOME Psychiatriepraktijk Amsterdam-West.
Een psychiater is een medisch specialist, die biologische, psychologische en sociale factoren onderzoekt en behandelt in relatie tot ziekte. Na onderzoek van de verschillende factoren wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld om de ziektefactoren te beïnvloeden. Het doel hiervan is om de psychiatrische ziekte te genezen of om te voorkomen dat verergeringen of complicaties optreden. Psychiatriepraktijk Amsterdam-West is verbonden aan de VVPAO Vereniging van Vrijgevestigde psychiaters in Amsterdam en Omstreken.
Praktijk Kurt Amsterdam Psychiatrie Drs. M. Kurt.

Contacteer ons

vacatures amsterdam noord
singel amsterdam
yvette van der pas
psychotherapie praktijk amsterdam
vacatures psychiater amsterdam
vacature psycholoog amsterdam
vandaag in amsterdam
amsterdam noord holland
vandaag amsterdam
psychiater amsterdam west
psychologen amsterdam
beste psycholoog amsterdam