psychotherapie praktijk amsterdam


Home Psychotherapiepraktijk Van Doorn.
Je kunt bij mij terecht voor inzichtgevende psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en EMDR. Een persoonlijke benadering en zorg die aansluit bij de wens van de client staan centraal. In een accepterende sfeer biedt ik jou de ruimte om in jouw tempo inzicht te krijgen in jouw patronen, deze te doorbreken of een gevoelsmatige verandering te bewerkstelligen ten aanzien patronen en de geschiedenis van waaruit deze zijn ontstaan. Neem voor informatie contact met mij op 06-28919100 of vul het contactformulier in. BIG registratienummer 69915617816. AGB Code: 94059606. KvK nummer 55671209. Copyright 2016 Alida van Doorn. Powered by www.psychotherapievandoorn.amsterdam. Psychotherapiepraktijk Van Doorn. Wg Plein 322. 1054 SG Amsterdam.
Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC.
drs Jos Schoutsen, mr drs Pien Wijn, GZ-psycholoog/psychotherapeut, Hans Sanders, psychiater, drs Rolien van Mechelen-de Goede, psychoanalytica, Majorie Dijkstal, psycholoog, en Elise Colonna, psycholoog, vormen Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC en voeren zelfstandig praktijk op dezelfde locatie om elkaar te stimuleren op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.
Adagio Amsterdam.
Voor Nederlands en anderstaligen Adagio Amsterdam is een kleinschalige psychologen praktijk in Amsterdam-Oost waar zowel kinderen, volwassenen als ouderen terecht kunnen voor psychologisch consult en behandeling. Onze praktijk is anders dan andere praktijken omdat wij zowel Nederlandstalige als anderstalige mensen kunnen helpen.
De Hoofdlijn Praktijk voor psychotherapie en psychiatrie Amsterdam.
Budgetreducties door verzekeraars hebben ertoe geleid dat het niet langer mogelijk is op 4 locaties zorg te blijven leveren. Op basis hiervan is besloten om de werkzaamheden in de praktijk in Amsterdam te beƫindigen. De vestigingen in Haarlem, IJmuiden en Castricum blijven bestaan.
Irma Roovers, psychotherapie bij gehechtheidproblematiek Home.
Veel van de clienten in mijn praktijk zijn op jonge leeftijd geadopteerd. Er heeft toen een scheiding plaatsgevonden die een betekenis heeft voor de gehechtheid van het kind. Hoe goed de nieuwe ouders ook hun best hebben gedaan. In wezen geldt dat ook voor pleegzorgplaatsingen. Dat hoeft niet negatief te zijn maar betekent wel een extra ontwikkelingstaak. Psychotherapie kan hierbij helpen. Over Irma Roovers. Na mijn opleiding als psycholoog en psychotherapeut heb ik me ontwikkeld in onderzoek naar en behandelmogelijkheden van diverse vormen van gehechtheid. Mijn passies zijn muziek, duiken en vooral klimmen. Voor mij is dit een metafoor van mijn werkwijze. Psychotherapiepraktijk Amsterdam Zuid Amstelveen.
Psychotherapiepraktijk Kerkstraat Psychotherapiepraktijk Kerkstraat 299.
Annemarijn Spaans is overheidsgeregistreerd Klinisch psycholoog, psychotherapeut, coach en trainer. Zij heeft sinds 2004 haar psychotherapie coachingspraktijk gevestigd op de Kerkstraat 299 in Amsterdam. Zij biedt individuele psychotherapie, relatietherapie en coaching. Zij wordt vergoed vanuit het basispakket mits er een verwijsbrief is van een huisarts.
212 psychologiepraktijken en psychotherapiepraktijken in Amsterdam.
Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psycholoog Amsterdam Noord Alexandra Dullaart. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Aeffectivity therapy en coaching, voor online therapie. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychotherapie Van Doorn. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Praktijk voor Psychologie Prins.
Homepagina psychotherapiepraktijk De Amstel.
Op deze website willen wij u informeren over onze praktijk en onze werkwijze. Ook geven we u informatie over psychotherapie in het algemeen. Onder de knop Links vindt u links naar informatieve websites. Eens in de vijf jaar vindt er een kwaliteitscontrole bij psycho-therapeuten plaats een zogeheten visitatie door de beroeps-vereniging LVVP. Zowel Bert van Steenderen als Marijke Akkerman zijn met goed gevolg gevisiteerd. Per 1 januari 2017 zijn alle psychologen/psychotherapeuten van overheidswege verplicht een kwaliteitsstatuut te hebben waarin zij de inhoud en organisatie van hun zorgaanbod beschrijven. Elk kwaliteitsstatuut wordt getoetst door de Nederlandse Zorgautoriteit en Zorginstituut Nederland. Onze beide kwaliteitsstatuten zijn getoetst en akkoord bevonden. U kunt onze kwaliteitsstatuten inzien onder de menuknop Meer over de therapeuten. Bert van Steenderen. 2016: De Amstel Ontwerp: Dick Arendshorst 2016 portretfoto's: Paul Fleming, Amsterdam.
Contact Psychotherapie Amsterdam.
Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met ons secretariaat, telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur. U kunt ons ook altijd protected email. Of u direct aanmelden. Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. 1077 DG Amsterdam.

Contacteer ons

vacatures amsterdam noord
singel amsterdam
yvette van der pas
psychotherapie praktijk amsterdam
vacatures psychiater amsterdam
vacature psycholoog amsterdam
vandaag in amsterdam
amsterdam noord holland
vandaag amsterdam
psychiater amsterdam west
psychologen amsterdam
beste psycholoog amsterdam