vacature psycholoog amsterdam


Vacatures totaaloverzicht GGZ inGeest.
Vacatures per beroepsgroep. Cursus Werken Met Eigen Ervaring. Data en locaties cursussen. Duale opleiding voor verpleegkundige. Opleiders en secretariaat. Opleidingsgroep en klimaat. Stages binnen het algemene gedeelte. Stages binnen de aandachtsgebieden. Verpleegkundig specialist ggz. Over GGZ inGeest. Folders GGZ inGeest.
Psycholoog Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Solliciteer direct Vacature GZ psycholoog in omgeving Amsterdam Ben jij een gedreven GZ psycholoog die aan de slag wil bij een zorginstelling in omgeving Amsterdam. GZ psycholoog / Klinisch psycholoog / psychotherapeut. GGZ inGeest Amsterdam. Als klinisch psycholoog / psychotherapeut/ GZ psycholoog /Verpleegkundig specialist GGZ ben je regiebehandelaar binnen een multidisciplinair DGT team.
GZ psycholoog vacature Voorzet Begeleiding bij autisme.
Locatie Amsterdam / Haarlem. Omvang dienstverband: in overleg deeltijd tot max. 32 uur per week. CAO GGZ van toepassing. Ben je op zoek naar een uitdagende werkplek als GZ psycholoog en voldoe je aan bovenstaande eisen, dan is dit wellicht de geschikte functie voor jou. Solliciteer dan en stuur je CV met een bondige motivatiebrief naar.: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacatures RINO Zuid.
Lees bericht freelance Gz-psycholoog. Vacature freelance Gz-psycholoog in gezondheidscentrum, Waalwijk Voor het uitvoeren van kortdurende behandelingen met volwassenen binnen de basis GGZ zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog. Deze collega zal een nauwe. Lees bericht Klinisch psycholoog / Programmaleider. GGZ Oost Brabant is op zoek naar een: Klinisch psycholoog / Programmaleider, Angst en Stemmingsstoornissen, regio Helmond/Peelland 28 36 uur voor onbepaalde tijd Ook ervaren GZ-psychologen nodigen wij uit. Lees bericht GZ Psycholoog/psychotherapeut/klinisch psycholoog. De Viersprong is er voor kinderen en jongeren met ernstige problemen in persoonlijkheid, gedrag en/of gezin of diegene die een hoog risico lopen op het ontwikkelen van ernstige problemen. Voor het zorgcentrum Jeugd in. Lees bericht GZ-Psycholoog. Wij zijn op zoek naar een GZ-Psycholoog voor 32 tot 36 uur per week voor de duur van 12 maanden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd FWG 65. Waar ga je werken? De Dintel is een besloten. Lees bericht Freelance GZ-psycholoog. Psychologen Praktijk M. Roosen Onze praktijk is een kleinschalige praktijk nabij het centrum van Tilburg. We doen kortdurende psychologische behandelingen bij jeugd en volwassenen in de basis GGZ. De praktijk bestaat. Lees bericht GZ psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut / MST CAN Supervisor Amsterdam.
Vacature GZ-psycholoog Amsterdam Slaapmakend.
Samen met de Universiteit van Amsterdam werken we aan onderzoek naar de behandeling van insomnie, en in samenwerking met de RINO organiseren we trainingen voor psychologen. We verschijnen regelmatig in media zoals 3FM, de Volkskrant, het NRC en RTL Boulevard. Wat we zoeken voor deze vacature.:
GZ-psycholoog Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
Solliciteer direct Vacature GZ psycholoog in omgeving Amsterdam Ben jij een gedreven GZ psycholoog die aan de slag wil bij een zorginstelling in omgeving Amsterdam. GZ psycholoog Verslavingszorg. Over de functie Als GZ psycholoog werkt u als regiebehandelaar op basis van een eigen caseload.
Gz Psycholoog-vacatures in Amsterdam april 2018 Indeed.nl.
Intellect Transfer Amsterdam. BIG-registratie als klinisch psycholoog; Vacature freelance Klinisch psycholoog Polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen/ Trauma en Suïcide Preventie regio. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. Andere relevante zoekopdrachten: psycholoog orthopedagoog begeleider helpende verpleegkundige basis psycholoog ggz financial controller klinisch psycholoog jeugdzorg.
Villa Uitzicht Stress experts zoekt GZ-psychologen/regiebehandelaars ZZP te Haarlem Villa Uitzicht.
afgestudeerd in de klinische psychologie WO.; GZ psycholoog en als zodanig BIG-geregistreerd.; Bij voorkeur gewoon lid van de VGCt en Vereniging EMDR Nederland. Grondige kennis van en ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling, binnen de Basis GGZ en/of Specialistische GGZ. Ervaring met arbeidsrelevante problematiek, zoals stress, burn-out en arbeidsre-integratie.; Affiniteit met en de waarde inzien van Mindfulness en andere lichaamsgerichte interventies w.o. psychomotorische therapie, massagetherapie en runningtherapie in behandeling van clienten met stress gerelateerde problematiek.; Je staat open voor een rol als accountmanager bij een van onze klanten.; Je beschikt over goede sociale vaardigheden, je hebt een proactieve, energieke en ondernemende houding, je kan goed luisteren, motiveren en omgaan met weerstand.; Je bent een goede teamspeler met humor en realiteitszin.; Je houdt het kennisniveau op peil door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia.; Je beschikt over een AGB-code.; Je beschikt over eigen contracten met zorgverzekeraars of bent bereid je aan te sluiten bij stichting 1nP. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Pieter Molenaar 06-55848892 of een mail sturen naar info@villauitzicht.nl.
Basis Psycholoog-vacatures in Amsterdam april 2018 Indeed.nl.
Is een basis psycholoog met minimaal 2 jaar relevante werkervaringing de GGZ. Samenwerken met Psycholoog Nederland. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Psycholoog Nederland B4 Solutions Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Psycholoog Nederland B4 Solutions.

Contacteer ons

vacatures amsterdam noord
singel amsterdam
yvette van der pas
psychotherapie praktijk amsterdam
vacatures psychiater amsterdam
vacature psycholoog amsterdam
vandaag in amsterdam
amsterdam noord holland
vandaag amsterdam
psychiater amsterdam west
psychologen amsterdam
beste psycholoog amsterdam