gestalttherapie opleiding


Enthousiasme over gestalttherapie.
Enthousiast over Gestalttherapie! Mijn enthousiasme voor gestalttherapie werd eerst gewekt door mijn ervaringen als cliënt. Hoewel alles in mijn leven aan de oppervlakte goed liep, had ik het gevoel dat ik te veel tijd besteedde aan piekeren over onbelangrijke dingen en te weinig toekwam aan wat ik echt zou willen doen. Daarvoor ging ik in therapie bij een gestalttherapeute en werd zo enthousiast over wat ik daar leerde dat ik besloot zelf de opleiding tot gestalttherapeut te gaan volgen.
Jos Groels Jos Groels Gestalttherapie.
Was als trainer/docent drie jaar verbonden aan een psychosynthese opleiding en daarna vijftien jaar aan een psychosociale opleiding, waarvoor ik procesgerichte jaar-trainingen gaf en de trainingen individuele counseling en groepsdynamica, die meerdere tweedaagsen betroffen. Tevens gaf ik daar ook uitgebreide colleges over de Gestaltbenadering van veranderingsprocessen bij individuen en in relaties, groepen en teams. Werk als freelance coach en trainer en in verschillende samenwerkingsverbanden voor profit en non-profit organisaties. Tevens geef ik regelmatig meditatie retraites. NAP: Nederlandse Associatie voor Psychotherapie. EAP: Europese Associatie voor Psychotherapie. ECP: In bezit van Europees Certificaat voor Psychotherapie nr. NVAGT: Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie. EAGT: Europese Associatie voor Gestalttherapie.
Cursus gestalttherapie AH Gestalttherapie.
Ze zijn zeer praktisch toepasbaar op persoonlijk vlak en in werksituaties waarbij een helder contact met anderen belangrijk is. In deze cursus gestalttherapie maakt u in tien avonden op een levendige manier kennis met gestaltmatig denken en handelen waarbij theorie en praktijk hand in hand zullen gaan.
Gestalttherapie P. Staal, huisarts en antroposofisch arts huisarts Tilburg.
Gestalttherapie geeft je de mogelijkheid om je gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. Als het op een terrein van je leven beter gaat, kun je daaruit de levenslust putten om op andere terreinen aan verbetering te werken. Je kunt beter je eigen verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken die bij je passen. Vergoeding via de aanvullende verzekering van de meeste ziektekostenverzekeraars. Voor informatie of het maken van een afspraak kun je bellen: 06 45263852 of mailen: careandcoaching@live.nl. Meer info is te vinden op zijn website. Gerard Berkelaar 1955 werkt op de donderdagavond als gestalttherapeut met echtparen, individueel en gezinnen. Voor iedereen met psychosociale problemen in samengestelde gezinnen; werk; burn-out; stress; verlies; te weinig zelfvertrouwen; twijfel aan jezelf, in je relatie of in je gezin, enz. Hij is gehuwd met Desirée en heeft twee volwassen stiefkinderen en meerdere kleinkinderen. Opleidingen: maatschappelijk werk en dienstverlening en de opleiding tot gestalttherapeut.
Gestalttherapie Zwolle Karin Geels.
Dankzij deze therapeut ben ik uiteindelijk zelf de 4-jarige opleiding voor Gestalttherapie gaan doen. Voor mij betekent Gestalttherapie meer dan alleen mijn vak. Het is ook een levensvisie en helpt mij steeds weer gewaar te zijn van wie ik ben en wat ik te doen heb.
Gestalttherapie, zowel individuele als relatietherapie, Wilfried Sluys.
Ik geef zowel individuele als relatietherapie in mijn praktijk in Purmerend, vlakbij Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en Zaandam. Ook vanuit Haarlem ben ik goed bereikbaar. Zie voor mijn opleiding en werkervaring mijn cv. Relatietherapie en Gestalttherapie Purmerend, omg Amsterdam, Wilfried Sluys.
NAP Opleidingen.
Telefoon Fax 026-8400771 geen nummer bekend. Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Opleiding Integratieve psychotherapie basisopleiding algemene psychotherapie. Contact receptie Academie. Adres Andreas Schelfhoutstraat 48, 1058 HV Amsterdam. Telefoon Fax 020 615 04 94 020 617 35 87. NSG Nederlandse Stichting Gestalt.
NBGT de vereniging Gestalttherapie Nederlandse Beroepsvereniging van Gestalt Therapeuten.
De Nederlandse Beroepsvereniging voor Gestalt Therapeuten werd in 1993 opgericht door docenten en ex-leerlingen van de opleiding voor Gestalttherapie BOLT. Zij wilden daarmee de toepassing van Gestalttherapie bevorderen en de beroepsbelangen van de aangesloten therapeuten behartigen. Sinds 2003 is het voor iedere Gestalttherapeut mogelijk om lid te worden van de NBGT.
CV Marike de Valk, Gestalttherapeut, relatietherapeut.
Geregistreerd lid van de RBNG: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg. Gecertificeerd als Rots-en-Water trainer, opleiding gevolgd bij Freerk Ykema, dec 2010. Scholing Familie-opstellingen, door Ria Verlinden. Bijscholing relatietherapie: Partners werken met partners, bij Multidimenstrainers, Greet Cassiers en Ernst Knijff. Annual European Couplestherapy, advanced group, in Litouwen, door Bob en Rita Resnick Amerikaanse Gestalttherapeuten, oprichters van GATLA, Gestalt Association and Trainingscenter Los Angeles. Couplestherapy, in Ierland, door Bob en Rita Resnick. Specialisatiejaar: Het lichaam als leidraad, door George Wollants EAGT. Registatie als leertherapeut bij MultidiMens. Registratie als Gestaltsupervisor bij de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie. Registratie als Gestalttherapeut bij de in 2001 opgerichte beroepsvereniging Nederlandse Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie NVAGT. Aanvullende trainingen en bijscholingen bij diverse instellingen in Gestalttherapie.

Contacteer ons

imaginaire rescripting
gestalttherapie opleiding
domselaerstraat
hypnotherapie opleiding
praktijk amsterdam
psychiater amsterdam
psychotherapie haarlem
psygiater amsterdam
psychotherapeut alkmaar
kindertherapie opleiding
hans schuurman psycholoog