hans schuurman psycholoog


Dhr. drs. J.J.C. Schuurman Hans https//www.rino.nl.:
Hans Schuurman heeft als vrijgevestigd psychotherapeut een eigen praktijk voor systeemtherapie in Hoorn. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring opgedaan in zowel de volwassen als in de kinder en jeugdpsychiatrie. Hij heeft diverse functies gehad binnen de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en is erkend opleider en supervisor voor deze vereniging.
Rozehulpverlening.nl.
Klinische psychologie, partner/relatie systeemopleiding, analytische Jungiaanse therapie. Werkzaam als psycholoog/systeemtherapeut in jeugdkliniek; psycholoog Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde Euthanasie; NVVE; Stage aangevuld met het werken als cotherapeut bij de intimiteitgroep van de SAD-Schorerstichting en een uitgebreide literatuurstudie; lezing mannelijke homoseksualiteit systeemopleiding.
Psycholoog Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman in Hoorn Adres, contact en bedrijfsgegevens.
Oude Doelenkade 41, 1621BH Hoorn. Psycholoog Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman. Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman is één van de psychologen in Hoorn. Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman Het bedrijf is gevestigd op het adres Oude Doelenkade 41 met de postcode 1621BH.
Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman Hoorn Nh 31 0229278431.
U bevindt zich hier: Home Noord-Holland Hoorn Nh Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman. Psychotherapiepraktijk Hans Schuurman. 7 / 10.0. Achterom 47 1621KR Hoorn Nh Nederland. Toon telefoonnummer, website en email adres. Telefoon: 31 0229278431 E-mail adres: Stuur een bericht jjcschuurman@planet.nl. 26 3.5045871559633 7. Gemiddelde waardering uit 26 stemmen. Is dit uw bedrijf? Plaats een review. In de buurt gevonden. Psycholoog Hoorn/Fief Macrander 9.0/10.0 0.4km.
Psycholoog Hans Schuurman in Amsterdam Adres, contact en bedrijfsgegevens.
Een overzicht van de bedrijfsgegevens van de psycholoog Hans Schuurman. 1 oktober 2008. Neem contact op met Hans Schuurman via onderstaande gegevens. Het vestigingsadres van Hans Schuurman. Psychologen in de buurt. Andere psychologen in de omgeving van de psycholoog Hans Schuurman.
psychotherapie amsterdam psychotherapie hans schuurman psycholoog.
Therapie met psycholoog Hans Schuurman Psycholoog Hans Amsterdam. Therapie met psycholoog Hans Schuurman. Psycholoog Hans Amsterdam met psycholoog Hans Schuurman. De behandeling van Psycholoog Hans Amsterdam is gestoeld op het idee dat iedereen mogelijkheden heeft waarvan hij of zij zich vaak niet bewust van is.
Therapie met psycholoog Hans Schuurman Psycholoog Hans Amsterdam.
Therapie met psycholoog Hans Schuurman. Psycholoog Hans Amsterdam met psycholoog Hans Schuurman. De behandeling van Psycholoog Hans Amsterdam is gestoeld op het idee dat iedereen mogelijkheden heeft waarvan hij of zij zich vaak niet bewust van is. Het is er wel, maar het heeft zich nog niet laten zien.
Hans Schuurman Psycholoog in Amsterdam.
Is dit uw bedrijf? Hans Schuurman in Amsterdam. Hans Schuurman is een psycholoog in Amsterdam en is opgericht op 1 oktober 2008. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Amstel 290RD met de postcode 1017AN in de plaats Amsterdam te Noord-Holland.
Psycholoog Hans Amsterdam Psycholoog Hans Amsterdam.
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur een emai l ter attentie van Psycholoog Hans Amsterdam Hans Schuurman. Psycholoog Hans Amsterdam. T: 020 422 85 88. Psycholoog Hans Amsterdam.

Contacteer ons

imaginaire rescripting
gestalttherapie opleiding
domselaerstraat
hypnotherapie opleiding
praktijk amsterdam
psychiater amsterdam
psychotherapie haarlem
psygiater amsterdam
psychotherapeut alkmaar
kindertherapie opleiding
hans schuurman psycholoog