hans schuurman psycholoog


Hans Schuurman Relatietherapie Hoorn Psychotherapeut.
Welkom op deze website. Ik ben Hans Schuurman, psychotherapeut en gespecialiseerd in de relatie en gezinstherapie. Na een brede ervaring in diverse functies in de Geestelijke Gezondheidszorg heb ik sinds 1998 een eigen praktijk en ben sinds een aantal jaren gevestigd in Hoorn.
Hans Schuurman Psycholoog in Amsterdam.
Is dit uw bedrijf? Hans Schuurman in Amsterdam. Hans Schuurman is een psycholoog in Amsterdam en is opgericht op 1 oktober 2008. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Amstel 290RD met de postcode 1017AN in de plaats Amsterdam te Noord-Holland.
Therapie met psycholoog Hans Schuurman Psycholoog Hans Amsterdam.
Therapie met psycholoog Hans Schuurman. Psycholoog Hans Amsterdam met psycholoog Hans Schuurman. De behandeling van Psycholoog Hans Amsterdam is gestoeld op het idee dat iedereen mogelijkheden heeft waarvan hij of zij zich vaak niet bewust van is. Het is er wel, maar het heeft zich nog niet laten zien.
Psycholoog Hans Amsterdam Psycholoog Hans Amsterdam.
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur een emai l ter attentie van Psycholoog Hans Amsterdam Hans Schuurman. Psycholoog Hans Amsterdam. T: 020 422 85 88. Psycholoog Hans Amsterdam.
Boek direct bij Psycholoog Hans Amsterdam via www.azenda.com.
Mijn specialisaties zijn systeemtherapie en individuele therapie. Ik kan de behandelingen ook in het Engels en Duits geven. Mijn naam is Hans Schuurman. Psycholoog Hans Amsterdam is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen NIP en de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie NVRG.
Wie ik ben Hans Schuurman Relatietherapie Hoorn.
Na mijn studie sociologie heb ik een tijd gewerkt in de verslavingszorg. Eerst in de drugshulpverlening in Amsterdam en later als psycholoog bij de Consultatiebureaus voor Alcohol en Drugs in Haarlem en Flevoland. In deze tijd ben ik begonnen met mijn psychotherapie-opleiding en ben toen gaan werken als psychotherapeut bij de RIAGG in Utrecht.
Rozehulpverlening.nl.
Klinische psychologie, partner/relatie systeemopleiding, analytische Jungiaanse therapie. Werkzaam als psycholoog/systeemtherapeut in jeugdkliniek; psycholoog Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde Euthanasie; NVVE; Stage aangevuld met het werken als cotherapeut bij de intimiteitgroep van de SAD-Schorerstichting en een uitgebreide literatuurstudie; lezing mannelijke homoseksualiteit systeemopleiding.

Contacteer ons

imaginaire rescripting
gestalttherapie opleiding
domselaerstraat
hypnotherapie opleiding
praktijk amsterdam
psychiater amsterdam
psychotherapie haarlem
psygiater amsterdam
psychotherapeut alkmaar
kindertherapie opleiding
hans schuurman psycholoog