praktijk amsterdam


Borstprothese Praktijk Amsterdam.
De praktijk is gevestigd in het Cancer Care Center in Amsterdam Noord en is er voor vrouwen van elke leeftijd die geraakt zijn door borstkanker. Borstprothese Praktijk Amsterdam streeft er naar om vrouwen te helpen het zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden na een operatie aan borstkanker.
Huisartsenpraktijk Vrijheidslaan.
Stichting GEZZuid heeft de ambitie een trekkersrol te vervullen bij de verbinding tussen zorg, welzijn en preventie in de wijken Amsterdam Oud-Zuid/de Pijp, Rivierenbuurt en Buitenveldert en werkt daarvoor samen op het gebied van preventie, behandeling en begeleiding van gezondheidsproblemen bij de patiënten en de overige inwoners van de wijken. Klik voor meer informatie omtrent GEZZuid. Onze praktijk heeft per mei 2013 het NHG-keurmerk verkregen!
Tandartspraktijk Minerva Tandarts in Amsterdam Zuid.
Bel: 020 662 0385. Wij proberen u bij spoedgevallen dezelfde dag nog te helpen. Als u ons voor 1000: belt, lukt dat zeker. Wij zijn verhuisd naar een nieuwe praktijk op het adres Händelstraat 1 in Amsterdam Zuid. 1077 DK Amsterdam Zuid.
Studentpraktijk Amsterdam Psychologiepraktijk voor studenten.
Studentpraktijk Amsterdam is een psychologenpraktijk voor jongeren, jongvolwassenen en studenten met verschillende problemen. Ook ouders met vragen zijn welkom bij ons. Wij bieden behandeling en trainingen, indien nodig gecombineerd met psychodiagnostisch onderzoek. Je kunt bij ons terecht voor behandeling in zowel de Basis als Specialistische GGZ.
Home Psychotherapie Amsterdam.
Kwaliteit van zorg. Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam e.o. We heten u graag welkom. Kind, jongere, volwassene, oudere voor hulp nu, zonder lang te hoeven wachten. Goed dat u ons hebt gevonden! Wij zijn een praktijk waar psychologische zorg, specialistische ggz SGGZ en generalistische basis ggz GBGGZ worden aangeboden.
Tandarts Amsterdam Tandartsen Praktijk Amsterdam.
Met drie tandartspraktijken in Amsterdam kunnen we een groot deel van de Amsterdammers tandheelkundige zorg bieden. U vindt onze praktijken in de Jordaan, in Amsterdam Oost en Amsterdam IJburg. In de praktijk in IJburg voeren wij alle specialistische tandheelkundige behandelingen uit, zoals implantologie, orthodontie en cosmetische tandheelkunde.
Kinderpraktijk Amsterdam Psychologenpraktijk Amsterdam.
U kunt bij ons terecht voor behandeling in zowel de Basis als Specialistische GGZ. Helaas kan Kinderpraktijk Amsterdam momenteel geen kinderen en jongeren onder de 18 jaar meer aannemen, vanwege onvoldoende budget vanuit de Gemeente Amsterdam. Een mogelijkheid is zelf de behandeling te bekostigen.
Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade Amsterdam.
Let op: 30 november zijn wij vanaf 12 uur gesloten en beperkt telefonisch bereikbaar tot maandag 4 december ivm de verhuizing van de tandartspraktijk naar de begane grond van Stadhouderskade 92! Inmiddels hebben we meer dan 8000 patiënten, maar omdat in de nieuwe praktijk een extra behandelkamer krijgen en tegenwoordig iedere avond geopend zijn, hebben we weer ruimte voor nieuwe patiënten! Klik hier voor het inschrijfformulier. Een eerste afspraak voor een controle, consult of pijnklacht bij de tandarts of voor een behandeling bij de mondhygiëniste is meestal dezelfde dag mogelijk. Wij zijn tot 1 december 2017 gevestigd op de eerste en tweede verdieping van Stadhouderskade 114A in de Pijp in Amsterdam, halverwege De Nederlandsche Bank en de Heineken brouwerij.
Home huisartsenpraktijk Rivierenbuurt.
Is uw partner al patiënt in onze praktijk en woont u in het postcodegebied 1078 of 1079? Neem dan contact op met de assistente. In uitzonderingsgevallen kunnen we uw aanmelding als nieuwe patient dan goedkeuren. Beide huisartsen hebben affiniteit met creatieve beroepen en zetten zich graag hiervoor in. Zij hebben de ervaring en de mogelijkheid om flexibel te werken en tot buiten de grenzen van de dagelijkse geneeskunde mee te denken, op zoek naar oplossingen voor niet-alledaagse klachten en problemen. Toneelmakers, acteurs, zangers, en andere creatieve beroepen zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en te informeren naar onze dienstverlening op dit gebied. Academisch netwerk huisartsen / Albert Mulder, psychosomatisch fysiotherapeut / Being in touch / CHAGZ / Grip psychologen / Nutropia, diëtetiek / Remco Lindeman, osteopathie / Voetportaal, podotherapie. AMC / Amstelland ziekenhuis / OLVG / VUMC. ATAL / GGD / OLVG. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH.

Contacteer ons

imaginaire rescripting
gestalttherapie opleiding
domselaerstraat
hypnotherapie opleiding
praktijk amsterdam
psychiater amsterdam
psychotherapie haarlem
psygiater amsterdam
psychotherapeut alkmaar
kindertherapie opleiding
hans schuurman psycholoog