psygiater amsterdam


Psychiater Amsterdam Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meer over Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Amsterdam heeft een inwonersaantal van ongeveer 743.000. De stad Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, aan de monding van de Amstel en aan het IJ. Amsterdam is van oudsher een handelsstad.
De opleiding tot psychiater bij Arkin.
De opleiding tot psychiater bij Arkin is breed van opzet en geeft gestalte aan de rol van Arkin als gespecialiseerde GGZ instelling voor psychiatrie en verslavingszorg in Amsterdam. In de opleiding is veel aandacht voor de contextuele invloed op de manifestatie van psychopathologie, de spoedeisende psychiatrie en het psychotherapeutisch perspectief op de psychiatrie.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum.
Lid NPaV Nederlandse Psychoanalytische Vereniging. Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Copyright 2017 Psychiater Amsterdam Website door Bureau Feith B.V.
Praktijk Veldhuis Home.
Diagnostiek en behandeling. Psychiater voor jeugd en jong volwassenen Amsterdam. professioneel probleemgericht laagdrempelig betrokken. De praktijk zal in 2018 tijdelijk stoppen. Vanaf heden is het niet meer mogelijk u aan te melden. Een kind kan op school en/of thuis problemen hebben.
Fatma Sevinç Praktijk voor Psychiatrie, Psychotherapie en Coaching.
Als ik u niet in behandeling kan nemen, kan ik u eventueel doorverwijzen naar een collega psychiater of psychoanalyticus in de regio. Ik kan in het Nederlands, Turks en Engels behandelen. Fatma Sevinç Praktijk voor Psychiatrie, Psychotherapie en Coaching Piraeusplein 17 1019 NL Amsterdam T: 06-46100371 E: info@fatmasevinc.nl.
CBR onze diensten Eigen verklaring keuring Uw situatie Praktijkexamen 4. Als het nodig is verwijst het CBR u naar een medisch specialist.
De vermelde tarieven zijn richttarieven van de specialist zelf voor ADHD/ADD/ASS keuringen. Deze tarieven kunnen hoger of lager uitvallen wanneer een keuring, de voorbereiding of het opstellen van het rapport na de keuring langer of korter duurt dan ingeschat door de specialist.
J. Goedhart, psychiater Praktijk voor jeugd en volwassenen.
Welkom op de website van mijn vrijgevestigde psychiatrische praktijk. Mijn naam is Joris Goedhart, psychiater en kinder en jeugdpsychiater. Ik heb sinds 2012 een vrijgevestigde praktijk op de Hoogte Kadijk 74, in Amsterdam-centrum vlak bij het Centraal Station en het Scheepvaartmuseum.
Praktijk C.A. de Vries, psychiater in Amsterdam Praktijk C.A. de Vries, psychiater, Amsterdam.
In 2006 begon ik daarom met de opleiding tot psychiater bij de Reinier van Arkelgroep in s-Hertogenbosch. Deze opleiding sloot ik af in 2011, na een jaar op de poli psychiatrie in het VUmc te Amsterdam waar ik mij verder verdiepte in de wisselwerking tussen lichaam en geest en o.a.
Vestiging: Amsterdam Noord MoleMann Mental Health.
Op 10 april 2015 is ons team aan de Nieuwendammerdijk 528 in Amsterdam verhuisd. De behandelingen zijn voortgezet in één van onze overige vestigingen in Amsterdam.: Franz Zieglerstraat 26-32/ Amsterdam IJburg. Paulus Potterstraat 40 / Amsterdam Zuid. Heeft u vragen?

Contacteer ons

imaginaire rescripting
gestalttherapie opleiding
domselaerstraat
hypnotherapie opleiding
praktijk amsterdam
psychiater amsterdam
psychotherapie haarlem
psygiater amsterdam
psychotherapeut alkmaar
kindertherapie opleiding
hans schuurman psycholoog