relatietherapie


Home Relatietherapie Sittard.
Houd me vast. Welkom op de site van Relatietherapie Sittard. Ik ben Ine Postma, getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. In Utrecht studeerde ik psychosociale therapie aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Ik ben gespecialiseerd in EFT relatietherapie, individuele therapie en groepsdynamica.
Relatietherapie Amsterdam Relatietherapie bij een psycholoog.
Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt. Is dit herkenbaar of wil je meer weten over relatietherapie in Amsterdam?
Relatietherapie in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Amsterdam, Leiden, Den Haag.
Velen die bij ons in relatietherapie zijn, volgen op enig moment onze assertiviteitstraining opdat ze zodanig gedrag ontwikkelen dat ze beter anders met zichzelf en hun partner kunnen omgaan. Test met de IDEE relatietest of je relatie toe is aan relatietherapie.
EFT: Voor betere relaties. Ruim 600 EFT relatietherapeuten beschikbaar voor je relatievraag. Doe een gratis relatietest of zoek een Houd me vast bijeenkomst.
Naast individuele relatietherapie biedt EFT ook de Houd me vast cursus om paren in zeven stappen te helpen weer in verbinding met elkaar te komen. Lees hier meer over op onze speciale website waar ook een overzicht van bijeenkomsten te vinden is.
Relatietherapie Van Tol.
Copyright 2015 Van Tol Psychotherapie Relatietherapie Alle rechten voorbehouden. Psychotherapie Utrecht Relatietherapie Utrecht Loopbaancoaching Utrecht Traumaverwerking Utrecht Traumabehandeling Utrecht Rouwverwerking Utrecht Gezinstherapie Utrecht Faalangst Utrecht Dating Coach Utrecht Psychotherapie Leidsche Rijn Relatietherapie Leidsche Rijn Psychotherapie Vleuten Relatietherapie Vleuten Psychotherapie De Meern Relatietherapie De Meern.
Relatietherapie Rotterdam Therapeut Rens van Vuuren.
Gecombineerd met mijn eigen fascinatie voor relaties en hoe het werkt tussen mensen, ben ik me verder gaan verdiepen in relatietherapie. Na het lezen en toepassen van het boek Houd me vast van Sue Johnson, heb ik me verder verdiept in Emotionally Focused Therapy EFT zoals die door Sue Johnson is ontwikkeld.
Relatietherapie Therapie Praktijk Andijk.
Dit hoeft niet het einde te zijn van je relatie. Ook gelukkige paren gaan soms flink tegen elkaar tekeer, maar kunnen daarna de verbinding weer herstellen. Relatietherapie is bedoeld om op een positieve manier met elkaar in gesprek te komen.
Relatietherapie in Alkmaar met relatietherapeut Geeske Wichers.
Je gaat van mij dus nergens de schuld van krijgen. En ik ga je ook niet helpen je gelijk te krijgen. Werkt zon therapie nou? Ja, relatietherapie, en zeker de methode waar ik mee werk EFT Relatietherapie is heel succesvol.
Relatietherapie Zwolle Maak een vrijblijvende afspraak.
In elke relatie zijn er wel eens conflicten, dat is normaal. Maar als de conflicten zich gaan opstapelen, als je er samen niet meer uitkomt, dan is het verstandig om daar hulp bij te zoeken. Dat kan bij Relatietherapie Zwolle.

Contacteer ons

kinderpraktijk amsterdam
gestalt amsterdam
nap nederland
psycholoog in amsterdam
crisisdienst amsterdam
praktijk voor psychotherapie amsterdam
amsterdam vandaag
praktijk psychotherapie
mentrum
hoe word je gz psycholoog