crisisdienst amsterdam


Acuut behandelteam Amsterdam Zuid GGZ inGeest.
Voor spoedhulp buiten kantooruren is er Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, een samenwerkingsverband met Arkin. Deze stedelijke crisisdienst wordt vanuit de locatie eerste Constantijn Huygensstraat gecoördineerd. Buiten kantoortijden staat het nummer van het acuut behandelteam doorgeschakeld naar Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. GGZ inGeest locatie De Nieuwe Valerius.
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam GGZ inGeest.
van Arkin en GGZ inGeest. Deze stedelijke crisisdienst wordt vanuit de locatie eerste Constantijn Huygensstraat gecoördineerd. Buiten kantooruren, regio Amsterdam. In de regio Amsterdam wordt u voor spoedhulp buiten kantooruren vanaf het telefoonnummer Acuut behandelteam Amsterdam Zuid automatisch doorgeschakeld naar Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Intensieve behandeling thuis Amsterdam GGZ inGeest.
U kunt uiteraard ook informatie aan een van de hulpverleners vragen. Aanmelding voor intensieve behandeling thuis verloopt via de polikliniek of crisisdienst waar de patiënt in behandeling is. In Amsterdam is de IBT onderdeel van Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, een samenwerkingsverband van GGZ inGeest en Arkin.
Mobiel Crisis Team MCT Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Binnen Amsterdam handelt het MCT Jeugd ook psychiatrische problematiek af. Binnen de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam kan het Mobiel Crisisteam Jeugd 24 uur per dag, 7 dagen in de week worden ingeroepen om acute zorg en aandacht te bieden aan kinderen in beklemmende situaties.
Spoedgeval Mentrum.
U kunt hier lezen hoe de verwijzingen naar Mentrum verlopen of hoe u een consult kunt aanvragen. Zorg en overlast. Consultatie Trainingen voor VV. Wilt u werken in een dynamische en innovatieve instelling voor inwoners van Amsterdam met een ernstige psychiatrische aandoening?
Contact Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Wegwijzer aanbod binnen Arkin GGz Ingeest. Over Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is onderdeel van Arkin en een samenwerkings verband van Arkin en GGZinGeest en is in april 2003 opgericht. Psycholance: humaner vervoer van verwarde en suïcidale mensen.
Home Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Hoe kunnen we zorgen dat de meest acute patiënten bij de crisisdienst als eerste beoordeeld worden? Wij wonnen een prijs met een gezamenlijk initiatief voor verbetering! Voor wie is onze zorg? De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam biedt zorg aan mensen met acute problemen variërend van ernstige psychosociale problematiek tot zeer ernstige psychopathologie, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek.
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Arkin.
In de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam staan hulpverleners 24 uur per dag, 7 dagen in de week paraat om eerste hulp te bieden aan mensen met acute problemen variërend van ernstige psychosociale problematiek tot zeer ernstige psychopathologie, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek.
Acute psychiatrie Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
De Acuut Behandelteams van de Spoedeisende Psychiatrie bieden eerste hulp aan mensen met acute psychiatrische of ernstige psychosociale problemen, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek. Medewerkers van de vier Acute Behandelteams in de regio Amsterdam werken buiten kantooruren samen in de stedelijke crisisdienst van de Spoedeisende Psychiatrie.

Contacteer ons

kinderpraktijk amsterdam
gestalt amsterdam
nap nederland
psycholoog in amsterdam
crisisdienst amsterdam
praktijk voor psychotherapie amsterdam
amsterdam vandaag
praktijk psychotherapie
mentrum
hoe word je gz psycholoog