crisisdienst amsterdam


Doras.
Veilige Haven Amsterdam. Over de maaltijdservice. Doras gesloten tijdens Kerst. Op eerste en tweede kerstdag zijn alle wijklocaties van Doras gesloten. U bent vanaf dinsdag 27 december weer van harte welkom. Op tweede kerstdag opent Huis van de Wijk De Meeuw haar deuren van 10.00 tot 12.00 uur.
Mentrum Ernstige Psychiatrische Aandoeningen.
Bij Mentrum bieden we hulp bij een eerste psychose. Bij Mentrum zijn we samen deskundig. Bij Mentrum behandelen we ook ouderen. Bij Mentrum werken we midden in Amsterdam. Ernstige Psychiatrische Aandoeningen. Mentrum is er voor volwassen Amsterdammers die een ernstige psychiatrische aandoening en/ of verslaving hebben.
Veilig thuis Voor een veilig thuis.
Overal in Nederland zijn Veilig Thuis organisaties. Om de dichtstbijzijnde Veilig Thuis bij jou in de buurt gemakkelijk te vinden, kun je hier op de regio klikken waar je hulp en advies zoekt. Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland. 1018 XB Amsterdam. Inlooptijden: ma t/m vrij 900: 1700.:
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Amsterdam.
De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam biedt zorg aan mensen met acute problemen variërend van ernstige psychosociale problematiek tot zeer ernstige psychopathologie, al dan niet in combinatie met verslavingsproblematiek. Dit is sinds 1 september 2012 uitgebreid met de start van het Intensief Behandelteam Thuis.
Contact Spirit.
1070 AL Amsterdam. Bel met een hulpverlener of een andere medewerker van Spirit.: 020 540 05 00. Stuur een mail.: Of stel ons een vraag.: Stel hier je vraag. Je kan ook altijd contact opnemen met het wijkteam uit jouw gemeente.
Veilig Thuis en crisisdienst onder één dak in Amsterdam-Amstelland Gemeenten van de Toekomst.
In de regio Amsterdam-Amstelland huist de crisisdienst v oor jeugdigen onder één dak met Veilig Thuis. Het betekent onder meer dat er sneller kan worden ingegrepen bij crisissituaties waarbij de veiligheid van kinderen in het geding is. Een medewerker van een wijkteam uit Amsterdam Zuidoost belt met Veilig Thuis van de regio Amsterdam-Amstelland.
Ambulant Verpleegkundige Vacatures in Amsterdam Vacatures.nl.
De multidisciplinair behandelteams bestaan uit psychiaters, GZ psychologen. 21 uur geleden. IC Verpleegkundige GGZ Kliniek. Het in grotere verbanden samenwerken gaat je goed af, zoals met de ambulante teams, de crisisdienst Amsterdam en de tijdelijke overbruggings afdeling. Arkin heeft goede.
Crisisdienst en crisisopvang.
Dan kunt u terecht bij de crisisdienst of crisisopvang. Bij de crisisdienst kunt u terecht als u met spoed psychische geestelijke hulp nodig heeft. Bij de crisisopvang kunt u terecht wanneer u psychische of sociale problemen heeft, maar niet meteen hulp nodig heeft.
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Arkin.
Het betreft zowel mensen die door huisartsen worden aangemeld als mensen die als gevolg van hun psychische aandoening de openbare orde verstoren en naar de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam worden begeleid door de politie. De Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam is onderdeel van Arkin en een samenwerkingsverband van Arkin en GGZ inGeest.

Contacteer ons

kinderpraktijk amsterdam
gestalt amsterdam
nap nederland
psycholoog in amsterdam
crisisdienst amsterdam
praktijk voor psychotherapie amsterdam
amsterdam vandaag
praktijk psychotherapie
mentrum
hoe word je gz psycholoog