crisisdienst amsterdam


Spoedgeval Mentrum.
U kunt hier lezen hoe de verwijzingen naar Mentrum verlopen of hoe u een consult kunt aanvragen. Zorg en overlast. Consultatie Trainingen voor VV. Wilt u werken in een dynamische en innovatieve instelling voor inwoners van Amsterdam met een ernstige psychiatrische aandoening?
Contact Psypraktijk Amsterdam.
1071 XA Amsterdam. 06 25 57 24 79. AGB Prakijk: 94062996. AGB Persoonlijk: 94102504. In een noodsituatie, bijvoorbeeld bij suïcidaliteit, is het van belang dat je altijd contact opneemt met je waarnemend huisarts of de crisisdienst voor Amsterdam 020 788 53 33.
Ypsilon Amsterdam Vereniging van familieleden en naasten van mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose, regio Amsterdam en omstreken.
Ypsilon Amsterdam en Omstreken is onderdeel van de landelijke Vereniging Ypsilon, een vereniging van familieleden en naastbetrokkenen van mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose. Ypsilon is in heel Nederland in 45 regios actief. Ypsilon zet zich actief in voor professionele, menselijke en perspectief biedende zorg op individueel, lokaal, regionaal en landelijk niveau.
Sociale kaart Nederland Arkin Mentrum Kliniek 1e Constantijn Huygensstraat.
De afdeling Dagbehandeling, hierbij slapen cliënten thuis. Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam crisisdienst buiten kantooruren Dit is een samenwerking van Arkin met InGeest. Mentrum is er voor volwassenen met langerdurende, complexe psychiatrische en verslavingsproblematiek en is onderdeel van Arkin. Lees meer op www.mentrum.nl.
Mentrum Ernstige Psychiatrische Aandoeningen.
Bij Mentrum bieden we hulp bij een eerste psychose. Bij Mentrum zijn we samen deskundig. Bij Mentrum behandelen we ook ouderen. Bij Mentrum werken we midden in Amsterdam. Ernstige Psychiatrische Aandoeningen. Mentrum is er voor volwassen Amsterdammers die een ernstige psychiatrische aandoening en/ of verslaving hebben.
Acuut behandelteam Amsterdam Zuid GGZ inGeest.
Voor spoedhulp buiten kantooruren is er Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, een samenwerkingsverband met Arkin. Deze stedelijke crisisdienst wordt vanuit de locatie eerste Constantijn Huygensstraat gecoördineerd. Buiten kantoortijden staat het nummer van het acuut behandelteam doorgeschakeld naar Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. GGZ inGeest locatie De Nieuwe Valerius.
Crisisopname Jellinek Regel een crisisopname voor uw patiënt.
Heeft uw patiënt buiten kantooruren een crisis, dan kunt u contact opnemen met de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, telefoon: 020 523 54 33. Verwijzers in de regio Gooi Vechtreek. Heeft uw patiënt binnen kantoortijden een crisis, dan kunt u contact opnemen met Jellinek Gooi Vechtstreek, telefoon 035 622 29 40. Het outreachende team van Jellinek Gooi Vechtstreek kan indien nodig een huisbezoek aan de patiënt brengen en beoordelen of een crisisopname noodzakelijk is. Heeft uw patiënt buiten kantooruren een crisis, dan kunt u contact opnemen met de crisisdienst van GGZ Centraal, telefoon 035 655 75 55.
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam GGZ inGeest.
van Arkin en GGZ inGeest. Deze stedelijke crisisdienst wordt vanuit de locatie eerste Constantijn Huygensstraat gecoördineerd. Buiten kantooruren, regio Amsterdam. In de regio Amsterdam wordt u voor spoedhulp buiten kantooruren vanaf het telefoonnummer Acuut behandelteam Amsterdam Zuid automatisch doorgeschakeld naar Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Waardeer deze organisatie. Er zijn 4 waarderingen voor deze organisatie. Deze organisatie heeft te weinig waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er valt 1 locatie onder deze organisatie.: Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Partners van ZorgkaartNederland.

Contacteer ons

kinderpraktijk amsterdam
gestalt amsterdam
nap nederland
psycholoog in amsterdam
crisisdienst amsterdam
praktijk voor psychotherapie amsterdam
amsterdam vandaag
praktijk psychotherapie
mentrum
hoe word je gz psycholoog