kinderpraktijk amsterdam


Psycholoog Kinderpraktijk Amsterdam in Amsterdam Adres, contact en bedrijfsgegevens.
Kinderpraktijk Amsterdam is opgericht op 1 januari 2011 en heeft als rechtsvorm vennootschap onder firma. Kinderpraktijk Amsterdam is geregisteerd bij de Kamer van Koophandel onder KvK nummer 51533316 en heeft als vestigingsnummer 21552541. Bij de belastingdienst is Kinderpraktijk Amsterdam bekend onder het RSIN-nummer 850072281.
Kinderpraktijk Amsterdam in Amsterdam Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Vraag offerte aan. Informatie over Kinderpraktijk Amsterdam. Kinderpraktijk Amsterdam is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling aan kinderen, jeugdigen en ouders door GZ-psychologen. Voor meer informatie neemt u contact op met Kinderpraktijk Amsterdam. Kinderpraktijk Amsterdam is geverifiëerd door eigenaar. Kaartweergave Kinderpraktijk Amsterdam.
Kindertherapie Amsterdam Kindertherapie Eikenplein Amsterdam Oost Kinderpraktijk voor integratieve kindertherapie en psychologische begeleiding.
Kindertherapie Eikenplein in de Pers. Welkom op de site van Kindertherapie Eikenplein. Mijn naam is Maaike Casteleijn. Ik ben integratief kindertherapeut en psycholoog. In mijn praktijk geef ik integratieve kindertherapie en psychologische begeleiding aan kinderen van ongeveer 4 t/m 12 jaar.

Kinderpraktijk VIS, een kleinschalige kinderpraktijk in Amsterdam Noord. Wij bieden psychologische hulp aan kinderen en jongeren. Ons team van Kinderpraktijkvis bestaat momenteel uit twee GZ psychologen, een ontwikkelingspsycholoog, een orthopedagoog en een dramatherapeut. Als ouder zie of voel je als geen ander dat er iets met je kind aan de hand is.
Kinderpraktijk Amsterdam Psychologenpraktijk Amsterdam.
Welkom bij Kinderpraktijk Amsterdam. Kinderpraktijk Amsterdam is een psychologenpraktijk voor kinderen, jeugdigen en ouders. We richten ons op kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met verschillende problemen. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen individuele therapie krijgen, bij kinderen jonger dan 5 jaar wordt ouderbegeleiding aangeboden.
Kinderpraktijk Amsterdam Amsterdam.
Activiteiten Kinderpraktijk Amsterdam.: De activiteiten van Kinderpraktijk Amsterdam vinden onder andere plaats in de branche: Praktijken van psychotherapeuten en psychologen. Deze branche heeft als hoofdcategorie: Gezondheids en welzijnszorg en is in dit geval verder onderverdeeld bij: Gezondheidszorg, subcategorie Paramedische praktijken en overige gezondsheidszorg zonder overnachting.
Kinderpraktijk Op Stap.
U kunt zich met verschillende vragen in de praktijk aanmelden voor onderzoek, advisering, behandeling en begeleiding. Wij richten ons op kinderen van 0 tot 14 jaar, hun ouders, verzorgers en leerkrachten. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!
SAMENWERKING Plein20.
Er zijn verschillende professionals waar Plein20 mee samenwerkt of waar naar doorverwezen wordt bij onvoldoende expertise of als er geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen is. Plein20 is aangesloten bij de Portal voor Vrijgevestigde Amsterdamse Kinder en Jeugd Praktijken: www.AKJP.nl. GZ psychologen eerste lijn: A. Peelen, L Heukelom Kinderpraktijk Amsterdam.

Contacteer ons

kinderpraktijk amsterdam
gestalt amsterdam
nap nederland
psycholoog in amsterdam
crisisdienst amsterdam
praktijk voor psychotherapie amsterdam
amsterdam vandaag
praktijk psychotherapie
mentrum
hoe word je gz psycholoog