kinderpraktijk amsterdam


Kinderpraktijk Amsterdam in Amsterdam Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kinderpraktijk Amsterdam is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling aan kinderen, jeugdigen en ouders door GZ-psychologen. Voor meer informatie neemt u contact op met Kinderpraktijk Amsterdam. Kinderpraktijk Amsterdam is geverifiƫerd door eigenaar. Kaartweergave Kinderpraktijk Amsterdam. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig.

Kinderpraktijk VIS een kleinschalige kinderpraktijk in Amsterdam Noord. psychologische hulp aan kinderen en jongeren. Ons team van Kinderpraktijkvis bestaat momenteel uit twee GZ psychologen, een ontwikkelingspsycholoog, een orthopedagoog en een dramatherapeut. Als ouder zie of voel je als geen ander dat er iets met je kind aan de hand is.
Kinderpraktijk Amsterdam Psychologenpraktijk Amsterdam.
Welkom bij Kinderpraktijk Amsterdam. Kinderpraktijk Amsterdam is een psychologenpraktijk voor kinderen, jeugdigen en ouders. We richten ons op kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 jaar met verschillende problemen. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen individuele therapie krijgen, bij kinderen jonger dan 5 jaar wordt ouderbegeleiding aangeboden.
Kinderpraktijk Amsterdam.
Onze locatie in Amstelveen is ook prima te bereiken met de fiets vanuit Amsterdam Zuid. Op de Populierenlaan is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor informatie of een afspraak op een van de locaties kunt u bellen met ons algemene nummer 020-7670069.
Kinderpraktijk Op Stap.
U kunt zich met verschillende vragen in de praktijk aanmelden voor onderzoek, advisering, behandeling en begeleiding. Wij richten ons op kinderen van 0 tot 14 jaar, hun ouders, verzorgers en leerkrachten. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!
Studio 8791 Interieurarchitecten Kinderpraktijk Amsterdam.
Studio 8791 heeft in opdracht van Kinderpraktijk Amsterdam een nieuwe indeling voor de nieuwe praktijk ontworpen. De oude situatie was een casco ruimte, dit bood Studio 8791 een totaal nieuwe indeling te creƫren, rekening houdende met de programma van eisen van de opdrachtgever.

Contacteer ons

kinderpraktijk amsterdam
gestalt amsterdam
nap nederland
psycholoog in amsterdam
crisisdienst amsterdam
praktijk voor psychotherapie amsterdam
amsterdam vandaag
praktijk psychotherapie
mentrum
hoe word je gz psycholoog