academie voor psychotherapie


Psychotherapie Studiekeuze Wetenschapsforum.
Meer informatie is bij deze opleidingsinstellingen verkrijgbaar. Waarschuwing: er zijn in Nederland diverse opleidingsinstellingen die suggereren dat zij opleiden tot het beroep psychotherapeut. En daarvan is de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Deze opleiding, echter, leidt op geen enkele wijze op tot BIG-geregistreerd psychotherapeut.
Academie voor psychotherapie School Of Life.
Academie voor psychotherapie. School of Life is een academie voor psychotherapie die zich richt op toegepaste spiritualiteit en lichaamsgerichte therapie. Na afronding van onze opleiding kun je als gecertificeerd levenstherapeut aan de slag. Academie voor psychotherapie. School of Life: dé academie voor psychotherapie.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Zorgen.nl.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Vervolgstudies Psychotherapie Post-HBO, WO Amsterdam, Noord-Holland Tweet. 035 7 506 127. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie is een gecertificeerd en particulier opleidingsinstituut met post hbo/wo nascholingen, gericht op de ontwikkeling van zowel de professional als van de mens achter de professional.
NVP Opleiding psychotherapeut.
Eén daarvan is de Nederlandse Academie voor Psychotherapie NAP. Deze opleiding leidt niet op tot BIG-geregistreerd psychotherapeut. Het ECP, oftewel Eurocertificaat voor psychotherapie, is een diploma dat is ingesteld door en wordt uitgereikt door de European Association for Psychotherapy EAP en haar Nederlandse tak de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie NAP.
Nederlandse Academie voor Psychotherapie Amsterdam.
De uitbreiding van het opleidingsaanbod en de aard van de activiteiten leiden ertoe dat de Academie op zowel nationaal als Europees niveau een herkenbare en gewaardeerde gesprekspartner is. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft de beschikking over vier leslokalen, bibliotheek, internetcafé, lunchroom en tuinterras.
De Nederlandse Academie voor Psychotherapie Openingstijden van De Nederlandse Academie voor Psychotherapie.
Openingstijden De Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van De Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Met de filters kun je bekijken wanneer De Nederlandse Academie voor Psychotherapie een koopzondag of koopavond in de buurt heeft.
Waarschuwing: NAP of nep-psychotherapeuten? Vereniging tegen de Kwakzalverij.
De NAP deelt namens de EAP certificaten uit met de internationale naam European Certificate of Psychotherapy ECP. Men kan zon ECP-certificaat verkrijgen als een opleiding aan bijvoorbeeld de gewichtig klinkende Nederlandse Academie voor Psychotherapie óók al een NAP! Maar een ECP-certificaat is in Nederland niet erkend, de opleiding is ontoereikend.
NAP Opleidingen.
Telefoon Fax 026-8400771 geen nummer bekend. Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Opleiding Integratieve psychotherapie basisopleiding algemene psychotherapie. Contact receptie Academie. Adres Andreas Schelfhoutstraat 48, 1058 HV Amsterdam. Telefoon Fax 020 615 04 94 020 617 35 87. NSG Nederlandse Stichting Gestalt.
Opleidingen A.M. de Koning Hypno en Psychotherapie.
Het doel is een eenduidige en hoogwaardige kwaliteitsstandaard, daar de toelating tot Psychotherapie per land anders is geregeld. De Nederlandse Academie voor Psychotherapie is lid van de EAP en een door een door het EAP erkend opleidingsinstituut in de hoogste categorie.

Contacteer ons

psychologische hulp amsterdam
remmerswaal
psychotherapie studeren
psychologie praktijk amsterdam
schematherapie amsterdam
academie voor psychotherapie
psychologen amsterdam zuid
psychotherapeutisch
psycholoog amsterdam noord
psychologen praktijk