psychologen amsterdam zuid


216 psychologen in Amsterdam.
216 psychologen in Amsterdam. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 216 psychologen in Amsterdam bekend. Het gemiddelde cijfer van alle psychologen in Amsterdam is een 8.5 op basis van 186 waarderingen. Het gemiddelde cijfer van alle psychologen in Nederland is een 8.5.
Home Psychotherapie Amsterdam.
19-10-2017: betreft alle hoofddiagnosegroepen en zorgverzekeraars in Nederland. Al heel lang op een wachtlijst voor hulp? Klik hier als je niet langer kunt wachten op hulp in de GGZ. Werken bij ons. Zoek op deze website Zoek. Copyright 2017 Praktijk voor Psychotherapie Amsterdam eo.
Home, Psychologen Oud Zuid.
Angsten en onzekerheid. Depressie, somberheid en wisselende stemming. Klachten naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis. Rouw en verlieservaringen. Werk en studieproblemen, werkeloosheid. Vagelichamelijke klachten bijv. Dwangmatig handelen of gedachten die terugkomen. Problemen met vriendschappen. Problemen met het ouder worden. Psychologen Oud Zuid.
EMDR therapie na trauma bij Psycholoog Amsterdam.
EMDR therapie bij Psycholoog Amsterdam. De afkorting EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing en is een effectief bewezen behandelmethode, die vaak wordt toegepast als je last hebt van een traumatische gebeurtenis. Het kan de enige interventie zijn of onderdeel uitmaken van een therapie waarbij diverse interventies worden toegepast. EMDR is een redelijk nieuwe therapie, die is ontdekt door de Amerikaanse psychologe Francine Shapiro. Ze ontdekte het principe van de therapie bij toeval tijdens een wandeling in een bos. Ze probeerde nare gedachten, die in haar opkwamen, los te laten en merkte dat haar ogen daarbij snel heen en weer bewogen als gevolg van de lichtinval in het bos. Ze voelde dat de emotionele lading uiteindelijk afnam en ze het minder naar vond om er aan terug te denken. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de EMDR therapie. Uit de resultaten van meer dan 20 gecontroleerde onderzoeken blijkt dat de werkzaamheid van EMDR voldoende vaststaat. Cliƫnten reageren goed op EMDR en de therapie wordt als relatief weinig emotioneel belastend ervaren. Psychologen gespecialiseerd in EMDR.:
Psychologen, Psychologen Oud Zuid.
Ik heb affiniteit met de positieve psychologie en de Mindfulness-stromingen en gebruik daar elementen uit. Lidmaatschappen: NIP, LVVP, VEN. Registraties: GZ-psycholoog BIG, EMDR-therapeut. Telefoonnr: 06 1567 3894. Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag. Contracten: alle zorgkostenverzekeraars behalve VGZ. Talen: Nederlands en Engels. Kwaliteitsstatuut Saskia Overing-Bots. Psychologen Oud Zuid.
Psychologenpraktijk Amsterdam Zuid in Amsterdam Psycholoog Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Psychologenpraktijk Amsterdam Zuid. Gerelateerde bedrijven Psychologenpraktijk Amsterdam Zuid. Psychologie La Croix. Psychologenpraktijk Van den Be. Oudezijds Achterburgwal 141-D. Rena Terpstra praktijk voor co.
Cohen Psychologen Amsterdam Psychologische hulp in Amsterdam.
Cohen Psychologen begeleidt mensen binnen de Basis Generalistische GGZ en de Specialistische GGZ voormalig eerste en tweedelijns. Wij bieden psychologische hulp op verschillende behandellocaties in Amsterdam, zoals: Gezondheidscentrum Klein Gooioord en Gezondheidscentrum Holendrecht. Alle rechten voorbehouden. Niftrikhof 20, 1106 SB Amsterdam.
Samenwerkende Psychologen AmsterdamseWelkom Samenwerkende Psychologen Amsterdamse.
Samenwerkende Psychologen Amsterdam. Samenwerkende Psychologen Amsterdam is een groep ervaren psychologen, psychotherapeuten en orthopedagogen die werken in Oud-Zuid en het Centrum van Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor korte of langer durende psychotherapie, diagnostiek, begeleiding, en coaching voor adolescenten en volwassenen.
215 psychologiepraktijken en psychotherapiepraktijken in Amsterdam.
Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Praktijk Hulp bij Hersenletsel, Amsterdam. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologie / Seksuologie Volker Moritz talk, touch body explorations. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Ludger Sluys Zin Psychologen. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. Psychologie Praktijk Michelle Coenen.

Contacteer ons

psychologische hulp amsterdam
remmerswaal
psychotherapie studeren
psychologie praktijk amsterdam
schematherapie amsterdam
academie voor psychotherapie
psychologen amsterdam zuid
psychotherapeutisch
psycholoog amsterdam noord
psychologen praktijk