schematherapie amsterdam


Schematherapie NPI.
Schematherapie is geschikt voor mensen met matig tot ernstige persoonlijkheidsproblematiek. U heeft last van vastgeroeste overtuigingen en gedachtes schemas over uzelf. Dit belemmert u op meerdere terreinen. Het NPI biedt schemagerichte therapie individueel of in de groep kortdurend en langerdurend aan.
G-kracht: Jenny Broersen.
Jenny Broersen is BIG-geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd tot supervisor cognitieve gedragstherapie en supervisor schematherapie. Ook is zij geregistreerd leersupervisor NVP. Vanaf 1997 heeft zij op de polikliniek en de dagbehandeling binnen een GGZ-instelling ervaring opgedaan met de behandeling van mensen met verschillende klachten. Tevens heeft ze veel ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek. Als klinisch psycholoog/psychotherapeut werkt zij ook bij GGZ Delfland te Delft. Zij is hoofddocent behandeling voor de opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog Volwassenen Ouderen bij Rino Groep, regio Rotterdam. Ook werkt zij als docent voor de Rino groep Utrecht en Rino Noord-Holland Amsterdam en geeft zij op aanvraag incompany cursussen.
Polikliniek Amsterdam zorglijn persoonlijkheidsproblemen GGZ inGeest.
Aanvullende therapie zoals dramatherapie, beeldende therapie, psychomotore therapie, runningtherapie looptherapie, Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR, relatie of gezinstherapie mogelijk. Second opinion en onderzoek. Twijfelt u aan een oordeel van een andere arts of een eerdere diagnose? Bij ons kunt terecht voor een second opinion. Ook kunt u deelnemen aan wetenschappelijk onderzoek. Aanmelding en intake. Voor de zorglijn persoonlijkheidsstoornissen hebt u een verwijsbrief nodig. Vraag deze aan bij uw huisarts of huidige behandelaar binnen de geestelijke gezondheidszorg. We werken intensief samen met polikliniek Amsterdam zorglijn complex trauma.
Basis-kracht: Jenny Broersen.
Jenny Broersen is BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en psychotherapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd tot supervisor cognitieve gedragstherapie en schematherapie. In de afgelopen vijftien jaar heeft zij op de polikliniek en de dagbehandeling binnen een GGZ-instelling ervaring opgedaan met de behandeling van mensen met verschillende klachten. Tevens heeft ze veel ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek. Zij is locatiehouder van G-kracht Amsterdam, waar meerdere collegas werkzaam zijn.
CGt, Schematherapie, MBCT Psychotherapie Corelli.
Merk je regelmatig dat je met je gezonde verstand best weet wat je zou moeten doen, maar dat je gevoel niet meewerkt en je een andere richting in duwt? In deze gevallen kan schematherapie helpen! Schematherapie is een vorm van psychotherapie die je helpt om de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen.
Prins Psychotherapie.
Naast gesprekstherapie wordt ook gebruik gemaakt van specifieke therapievormen en. technieken, als EFT, EMDR, Pesso, Schematherapie en Mindfulness. Om de kwaliteit te waarborgen wordt er intensief samengewerkt met de psychotherapeuten van. Atalanta Psychotherapiepraktijk en andere hulpverleners en verwijzers uit Amsterdam.
Josje Arnoldi Klinisch psycholoog, psychotherapeut, erkend supervisor cognitieve gedragstherapie en schematherapie in Amsterdam.

Zeeburgerpad 12-B, 1018 AJ, Amsterdam. Ik ben niet werkzaam in een eigen praktijk. Klomperweg 175, 6741 PH, Lunteren. Ik ben niet werkzaam in een eigen praktijk. Van Gilsstraat 20, 2381 XL, Zoeterwoude. Ik ben niet werkzaam in een eigen praktijk.
Schematherapie RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Om zicht te krijgen op je eigen valkuilen vul je een schemavragenlijst en een schemamodivragenlijst in. De resultaten bespreken we in kleine groepjes. de volgende boeken moeten worden aangeschaft. Arntz, A Jacob, G. 2012 Schematherapie, een praktische handleiding. Amsterdam: Uitgeverij Nieuwezijds.

Contacteer ons

psychologische hulp amsterdam
remmerswaal
psychotherapie studeren
psychologie praktijk amsterdam
schematherapie amsterdam
academie voor psychotherapie
psychologen amsterdam zuid
psychotherapeutisch
psycholoog amsterdam noord
psychologen praktijk