big psycholoog


Annemieke Prins, BIG geregistreerd eerstelijns GZ Psycholoog Rotterdam.
Mijn naam is Annemieke Prins. Ik ben BIG geregistreerd GZ psycholoog en eerstelijnspsycholoog. Daarnaast ben ik mindfulnesstrainer en yoga docente. In mijn werk ben ik natuurlijk beïnvloed door de reis die ik zelf heb gemaakt in het leven. Aanvankelijk ging ik psychologie studeren omdat ik mezelf beter wilde leren kennen.
BIG-opleidingen Radboud Centrum Sociale Wetenschappen.
Daarnaast voorziet de Wet BIG ook in de specialistische beroepen klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog. De registratie van de specialisten is ondergebracht bij de Federatie voor Gezondheidszorgpsychologen. Bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen kun je de BIG-opleidingen tot gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut en klinisch psycholoog volgen.
BIG-register NVGzP.
De Wet BIG onderscheidt basisberoepen en specialistische beroepen zie figuur 1. De gz-psycholoog is een basisberoep in het kader van de Wet BIG. Er zijn twee specialistische psychologische beroepen: de klinisch psycholoog en de klinisch neuropsycholoog. 1 Zie voor de Wet BIG: D.Y.A.
Psycholoog BIG Psycholoog Utrecht Oost.
Psycholoog Jeroen Simons. Psycholoog Alexander Zon. Psycholoog Valeska Janssen. Gezondheidszorg GZ psycholoog BIG. Generalistische basisggz psycholoog. Meest bekeken paginas. Angst om een ziekte te hebben. Psycholoog Utrecht Oost / Aanmelden. Psycholoog Jeroen Simons. Behandeling van angst door Psycholoog Utrecht Oost.
GZ psycholoog en de wet BIG.
GZ psycholoog en de wet BIG. Alle gz-psychologen gezondheidszorgpsychologen zijn geregistreerd in het BIG-register. Deze registratie houdt in dat de psycholoog voldoet aan de eisen die de overheid stelt aan de opleiding en beroepsuitoefening. Degene die in dit register is ingeschreven, mag de door de wet beschermde titel gezondheidszorgpsycholoog voeren.
Home BIG-register.
Zorgverleners moeten zich iedere 5 jaar herregistreren. Dat kan op basis van werkervaring of scholing. Zorgverleners met een buitenlands diploma die in Nederland willen werken moeten voldoen aan de eisen die in Nederland gelden. Bekijk of uw zorgverlener in het BIG-register staat.
GZ-Psycholoog NVGzP.
De gz-psycholoog is een basisberoep in het kader van de Wet BIG. Er zijn twee specialistische psychologische beroepen: de klinisch psycholoog en de klinisch neuropsycholoog. Meer hierover vind je in het door de NVGzP opgestelde beroepsprofiel van de gz-psycholoog: beroepsprofiel gz-psycholoog.
Ons team Reflexxie.
Selecteer een pagina. Praktijkhoudster Reflexxie Klinisch Psycholoog BIG Psychotherapeut BIG GZ-psycholoog BIG. lid van NIP, NVVP, NVRG, VCgP en Vereniging EMDR Nederland. Aanwezigheid: maandag t/m vrijdag. Psychiater BIG Systeemtherapeut BIG. Psychotherapeut BIG GZ-psycholoog BIG Supervisor VCgP. Psychotherapeut BIG GZ-psycholoog BIG.
Registraties van eerstelijns psychologen en tweedelijns psychologen.
Door de mate van ervaring en opleiding wordt de klinisch psycholoog ook vaak ingezet als leidinggevende of supervisor van een team psychologen en hulpverleners. Ook is de klinisch psycholoog kundig in het toepassen van wetenschappelijke inzichten in de praktijk. De klinisch psycholoog valt onder de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg Wet BIG.

Contacteer ons

big psycholoog
psychotherapie utrecht
psychologiepraktijk amsterdam
opleiding relatietherapeut
psychologen hilversum
opleiding tot psychotherapeut
relatietherapeut opleiding
psychologenpraktijk amsterdam west
psycholoog zoeken
karthuizersplantsoen amsterdam