karthuizersplantsoen amsterdam


Menthos Amsterdam, locatie Karthuizersplantsoen Amsterdam.
U bent hier.: Menthos Amsterdam, locatie Karthuizersplantsoen Amsterdam. Menthos Amsterdam, locatie Karthuizersplantsoen Amsterdam. Adres Karthuizersplantsoen 4. 1015 LS Amsterdam. Locatie Deze locatie is onderdeel van Stichting Menthos. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn nog geen waarderingen.
Karthuizersplantsoen 6-33 Amsterdam 1850-1940.
Die begraafplaats werd in 1860 gesloten en ingericht tot plantsoen, dat in 1889 de naam Karthuizersplantsoen kreeg. De school kijkt nu uit over een speelplaats: de Noorderspeeltuin. De gelijknamige buurtvereniging kreeg in 1909 toestemming tot aanleg van de speeltuin, in ruil voor een jaarlijkse bijdrage van 1.
Koopwoningen Karthuizersplantsoen, Amsterdam Huizen te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam funda.
Verkocht 0 Resultaten. Terug 0 resultaten. Toon 0 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Huizen te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Appartementen te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Nieuwbouwwoning te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Verkochte huizen in Karthuizersplantsoen, Amsterdam.
Postcode Karthuizersplantsoen in Amsterdam Postcode bij adres.
Veel gestelde vragen. Postcode Karthuizersplantsoen in Amsterdam. Er hoort één postcode bij de straat Karthuizersplantsoen in Amsterdam. Algemene informatie bij Karthuizersplantsoen in Amsterdam. De Karthuizersplantsoen heeft als postcodenummer 1015 en ligt in de plaats Amsterdam binnen de gemeente Amsterdam in de provincie Noord-Holland.
Verkochte huizen in Karthuizersplantsoen, Amsterdam funda.
Verkocht 0 Resultaten. Terug 0 resultaten. Toon 0 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Huizen te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Appartementen te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Nieuwbouwwoning te koop in Karthuizersplantsoen, Amsterdam. Verkochte huizen in Karthuizersplantsoen, Amsterdam.
Woning Karthuizersplantsoen 6 Amsterdam Oozo.nl.
Karthuizersplantsoen 12, 1015LS Amsterdam. Op 30 augustus 2017 om 1029: is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Karthuizersplantsoen 12 te Amsterdam. Karthuizersplantsoen 8, 1015LS Amsterdam. De onderneming New Dawn is gevestigd op Karthuizersplantsoen 8 te Amsterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.
Postcode 1015 LS Karthuizersplantsoen Amsterdam Het Postcode en Adresboek van Nederland.
1015 LS is de postcode van de straat Karthuizersplantsoen in Amsterdam. 1015 LS is de postcode van de Karthuizersplantsoen te Amsterdam., in de gemeente Amsterdam. De provincie is Noord-Holland. Het netnummer is 020. Netnummer van Amsterdam.: Postcodes in de buurt.
Karthuizersplantsoen Street 23 View. Amsterdam Te koop Miljoenhuizen.nl.
www.kalmthoutsebaan16a.nl Landelijk gelegen aan de rand van Wernhout, net voor de Belgische grens ligt deze schitterende in 2005 geheel gerenoveerde woonboerderij. Alle voorzieningen liggen op fietsafstand. De snelweg a16 ligt op zon 10 min, waardoor. Karthuizersplantsoen 23 Amsterdam Te koop. Karthuizersplantsoen 23 Amsterdam.
Psychotherapie Amsterdam Centrum PAC.
De praktijk van Psychotherapie Amsterdam Centrum bevindt zich aan het Karthuizersplantsoen 4, 1015 LS te Amsterdam. zijn op kantoortijden en enkele avonden per week aanwezig. hebben kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Bij Psychotherapie Amsterdam Centrum verstaan we daaronder onder andere, dat we u in een prettige omgeving kunnen ontvangen.

Contacteer ons

big psycholoog
psychotherapie utrecht
psychologiepraktijk amsterdam
opleiding relatietherapeut
psychologen hilversum
opleiding tot psychotherapeut
relatietherapeut opleiding
psychologenpraktijk amsterdam west
psycholoog zoeken
karthuizersplantsoen amsterdam